USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Донецький аеропорт: ще одна перемога «кіборгів»

2 Листопада 2014 18:02
Над аеропортом Донецька підняли три прапори України: «кіборги» зачистили від бойовиків новий термінал. Про це повідомив кореспондент ТСН.

Згідно з повідомленням, військові, зведені підрозділи десантників і розвідників, які захищають аеропорт в Донецьку, повністю зачистили новий термінал, на другому поверсі якого раніше засіли бойовики.

Окрім цього, «кіборги» підняли над аеропортом три українських прапори.

Протягом неділі, 2 листопада, в районі аеропорту постійно стріляють, бойовики атакують важкою артилерією і «Градами». Останніми днями бойовики активізувалися на півдні Донеччини, а РФ продовжує стягувати «живу» силу.

Нагадаємо, бійці Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектора - серед тих, хто утримує Донецький аеропорт, а за незламність отримали прізвисько «кіборги». Кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини нещодавно вдалося потрапити на їх місце базування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus