USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Двоє провідних гравців «Волиньбаскету» - у лазареті

25 Січня 2016 17:25
Після матчу Суперліги «Волиньбаскет» - «Миколаїв» гравці та тренери команд зробили аналіз поєдинку.

Екс-гравець луцького БК «Лучеськ», а зараз миколаївець Ілля Жуковський зізнався, що гра була дуже нерівномірна. А у суперників він позитивно відгукнувся про гру Миколи Полюляка та Едуарда Федчука. Перший заробив 28 очок, а другий – 20.

«Почали непогано гру. Поки були сили, грали, бігли, підбирали, забивали, виходило захищатися. Та другу чверть ми серйозно провалили. У кінцівці зустрічі нам більше поталанило, хоча за такої гри нам дуже важко було. Граємо шестеро, тренер вимушений грати за такої ротації. Хлопцям важко бути на майданчику по 40 хвилин. Це помітно і в захисті. Опоненти дуже багато провели хороших атак і Микола Полюляк, і Едуард Федчук», - розповів Ілля Жуковський.

Головний тренер МБК «Миколаїв» Сергій Кірлан зізнався, що у команди є фінансові труднощі, тому «корабели» відмовилися виступати у кубку. А гра з лучанами для нього виявилася дуже нервовою.

«Спершу у нас все вдавалося, та почалися проблеми в другій чверті. Була невизначеність. Після великої перерви затріщав й захист, не справлялися. А кінцівка дуже нервовою була, команди йшли рівно нога-в-ногу», - прокоментував Кірлан.

У подібному руслі аналізували гру й представники волинського клубу.

«Якби ми виграли, то настрій був би хороший. В Миколаєва хороші великі та міцні хлопці. Це - Олександр Цикалюк, Артем Чемякін. Йдуть на підбір, жорстко йдуть. З ними найважче було грати. Командна гра в них була. Кінцівку провалили ми самі», - зізнався Денис Кошовець, гравець БК «Волиньбаскет».

Головний тренер лучан Дмитро Чайковський подякував вболівальникам і розповів про проблеми, що зараз є у клубі.

«Там, де тонко, там і рветься. Не вистачає нам на передній лінії досвідчених гравців. В кінцівці це далося взнаки. Вирішальні м’ячі не підібрали в захисті. Не розібралися в зоні, хто на кого має виходити. Останні два захисти не можна було дозволити дати атакувати», - зауважив Чайковський.

Також Дмитро Йосипович розповів про лазарет команди.

«Отримав травму Хакім Дексон. Будемо дивитись чи серйозна в нього травма. В Олега Рудакова той самий вивих, що був раніше. Зараз я не можу сказати, чи допоможуть нам хлопці у наступних матчах», - продовжив тренер.

Наступну гру «лицарі» проведуть у четвер, 28 січня, проти місцевої «БІПИ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus