USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

ФК «Волинь» підписав нового хавбека

17 Лютого 2022 17:02
До ФК «Волинь» приєднався Віталій Бойко – центральний півзахисник, який з початку зимових зборів перебував у команді на перегляді. Раніше Бойко взяв участь в усіх трьох спарингах «хрестоносців», в одному з яких – проти «Ковеля-Волині» – відзначився забитим голом.

Про це інформують на сайті клубу.

Віталій Бойко – 24-річний вихованець черкаського футболу. Професійну кар’єру він розпочав у складі «Черкаського Дніпра» (пізніше – «Черкащини»), за яку виступав 2,5 сезона. Після цього виступав за іспанський клуб «Сан-Рафель», а потім повернувся в Україну – до «Минаю», за який виступав і в УПЛ.

Першу частину нинішнього сезону Віталій Бойко провів у складі кременчуцького «Кременя», у складі якого був ключовим гравцем, провівши 18 матчів (3 голи та 2 асисти).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus