USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Поточний ремонт доріг, зарплата медикам, благоустрій міста: у Луцьку внесли зміни до бюджету

13 Липня 2022 11:20
У Луцьку внесли зміни до бюджету громади, збільшивши на 900 тисяч гривень видатки на капітальний ремонт фонтану на Театральному майдані та на 38 мільйонів гривень видатки на поточний ремонт доріг.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 13 липня.

Зокрема, управлінню охорони здоров’я збільшили видатки для КП «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади» на оплату праці в сумі 800 тисяч гривень, на оплату теплопостачання в сумі 2 мілйьонів гривень; збільшили видатки для КП «Луцький клінічний пологовий будинок» на оплату теплопостачання в сумі 1 мільйон гривень; зменшили видатки для КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» на медикаменти в сумі 11 тисяч 300 гривень та збільшити видатки на пільгове зубопротезування по інших програмах та заходах на цю ж суму.

Департаменту освіти збільшили видатки на капітальний ремонт покрівлі ДНЗ № 27 на вул. Євгена Коновальця, 10а в сумі 2 мільйони 793 тисячі гривень; збільшили видатки на капітальний ремонт приміщень (бувший тир) ЗОШ І-ІІІ ступенів № 19 в сумі 580 тисяч гривень.

Департаменту житлово-комунального господарства збільшили капітальні видатки на будівництво світлофорних об’єктів в сумі 31 тисяча 500 гривень за рахунок зменшення видатків на будівництво болардів; збільшили видатки на капітальний ремонт фонтану з влаштуванням комплексу рекреаційних споруд на Театральному майдані в сумі 901 тисяча гривень; зменшили видатки на капітальний ремонт доріг в сумі 14 мільйонів гривень; зменшили видатки на капітальний ремонт прибудинкових територій в сумі 30 мільйонів гривень; зменшили видатки на капітальний ремонт мостів та шляхопроводів в сумі 2 мільйонів гривень; збільшили видатки на поточний ремонт доріг в сумі 38 мільйонів гривень; збільшили поточні видатки на надання послуг з благоустрою річок та ставків на території громади в сумі 600 тисяч гривень; збільшили поточні видатки на фінансову підтримку ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» на придбання товарів (паливо-мастильних матеріалів) під час воєнного стану в сумі 3 мільйонів гривень.

Також члени виконавчого комітету передбачили мільйон гривень департаменту соціальної політики на забезпечення харчування внутрішньо переміщених осіб та 50 тисяч гривень патрульній поліції для забезпечення особистої безпеки громадян.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
СУГС Показати IP 13 Липня 2022 12:35
Ворог на порозі області, а ніякі роботи, щодо укриттів у місті не проводяться, мало того, в укриття яке розміщене за ВОДА громадян не пускають
kewmr Показати IP 14 Липня 2022 17:51
Тепер би визначитися з тими приватизованими бомбосховищами... Хто їх власник.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus