USD 39.60 39.85
  • USD 39.60 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

Громадська рада при волинській податковій не бажає бачити у своєму колективі журналістів

21 Листопада 2008 17:51
Громадська рада при Державній податковій адміністрації у Волинській області під час засідання ухвалили зміни до власного складу. Про це 21 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
Голова Громадської ради Володимир Гунчик запропонував ввести до цього дорадчого органу на посаду заступника голови керівника Державної податкової адміністрації на Волині Віталія Пекарчука.
Хоча були пропозиції щодо введення до складу ради представників засобів масової інформації, проте пан Гунчик визнав таку пропозицію недоцільною, хоча він «не проти представників ЗМІ». За словами Володимира Гунчика, краще запровадити постійну акредитацію журналістів при Громадській раді.
Також надійшла пропозиція ввести до складу цього дорадчого органі при волинській податковій представника Волинської обласної організації інвалідів.
Присутні під час засідання зауважень до проекту рішення не було, а тому його ухвалили.
Крім того, висловлювалося сподівання, що голова територіального відділення «Асоціації платників податків України» у Волинській області Василь Дутко після вирішення певних юридичних проблем своєї організації також ввійде до складу Громадської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus