USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ігор Коломойський – про вплив на Зеленського, закон про олігархів і повернення ПриватБанку

16 Лютого 2022 14:31
Після перемоги Володимира Зеленського на виборах президента Ігор Коломойський повернувся до України та живе між Дніпром та Києвом.

Останні два роки Ігор Валерійович уникав великих інтерв'ю. Вся його публічність зводиться до відвідування спортивних подій, наприклад, баскетбольних матчів, у яких бере участь його син, або футбольних ігор «Динамо» у Києві.

Непублічно ж він продовжує залишатися надзвичайно важливою фігурою у бізнесових та політичних колах країни.

«Українська правда» 15 лютого опублікувала велике інтерв'ю з Ігорем Коломойським, про яке домовлялася понад пів року. Ігор Валерійович мав кілька умов: він відмовився від відеозапису і не дозволив фотографувати себе під час розмови, посилаючись на заборону його адвокатів.

Журналісти зустрілися з ним у Києві, у бізнес-центрі «Міленіум», де знаходяться офіси групи «Приват», та спілкувалися приблизно дві години. Ігор Коломойський розповів УП про свої стосунки із Зеленським та його оточенням, розмірковував про конфлікт президента з Ахметовим, поділився думкою про ДТП Трухіна, пояснив свій вплив на депутатів та зізнався, чому вважає закон про олігархів корисним.

Публікуємо повну версію розмови в форматі аудіозапису, аби максимально передати тон розмови.
Читати ще: Ігор Коломойський – про Зеленського, російську агресію і Порошенка. Інтерв'ю
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus