USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

Націоналісти гуляли шляхом Чорного Ворона. ФОТО

9 Листопада 2011 15:43
Всеукраїнський мандрівний табір «Холодний Яр - шляхом Чорного Ворона», провели націоналісти. Двадцять молодих людей, десятеро з яких - волиняни, подолали шістдесятикілометровий маршрут – Чигирин – Суботів - Холодний Яр – місця бойових дій 1918-1920 років.

Про це повідомили у прес-службі «Національного Альянсу».

Відкриття табору відбулось у колишній столиці Гетьманщини – Чигирині, біля пам’ятника Богдану Хмельницьому. Тут мандрівники відвідали архітектурний комплекс «Резиденція Богдана Хмельницького», побували на Замковій горі та в музеї Гетьмана.

Далі маршрут пролягав до села Суботів, де мандрівники відвідали Іллінську церкву та місцеві історичні музеї.

Згодом альянсівці опинилися у селі Мельники, де в 1768 році розгорілось полум'я народного повстання - Коліївщини. Тут учасники побували на могилі братів Чучупаків, де мали змогу побесідувати з їх нащадком.
Мандрівники відвідали Скіфське кладовище, Мотронинський монастир, Гайдамацький став, відомий тим, що в ньому гайдамаки святили свої ножі.

Пройшовши Чмирівку та Матвіївку, учасники дісталися хутора Буда, де росте найстаріший дуб Холодного Яру і йменується на честь Максима Залізняка. Тут відбулось урочисте закриття табору.

Нагадаємо, вже п’ятий рік поспіль Національний Альянс проводить мандрівку «Холодний Яр». Зі слів організаторів, молоді активісти проходять важкі випробування сили та духу, щоб, відчувши на собі велич шляху нескорених героїв України, достойно будувати майбутнє.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
іван Показати IP 9 Листопада 2011 15:56
круто...
лучанин Показати IP 9 Листопада 2011 16:03
Холодний Яр - цікава і героїчна сторінка в історії України. Молодці хлопці, що цікавляться історією
турист Показати IP 9 Листопада 2011 16:05
гуляти в листопаді - це саме задоволення! А Черкащина це взагалі прекрасний край, звичайно із Карпатами не порівняти, але теж красиво
Слава Україні! Показати IP 9 Листопада 2011 16:07
Холодноярівські козаки то були справжні українці! Погано що ніхто про них зараз не згадує, хоча що вимагати від цієї українофобської влади?!
читач Показати IP 9 Листопада 2011 16:08
Шкляру за "Чорного Ворона" - респект! Цікава і захоплююча книга. Чекаю екранізації
Олександр Показати IP 9 Листопада 2011 16:10
На бандерштаті купив собі книгу Шкляра. Прочитав на одному подиху. Жаль що мало подібних романів пишеться в Україні
123 Показати IP 9 Листопада 2011 16:11
А це не Данильчук там на фото? він же депутат міської ради, шо він там робить?
Spaceman Показати IP 9 Листопада 2011 17:57
Молодці хлопці і дівчата! Не бухають пиво в під'їздах, а прагнуть щось робити. Респект їм! P.S. Дивно, що в темі ще не відписалися "комсомольці" і з властивою їм манерою не обісрали все підряд. На кшталт, "Чорний ворон" проплачений американцями, та інша маячня.
Совість Волині Показати IP 10 Листопада 2011 12:31
Интересно,как еврей Яцынюк будет спонсировать фашистов из нацальянса?Покупать им краску,что бы потом Красный Игорёк описывал стены "Смерть жидам".Или теперь Луцкие нацисты будут убирать еврейские кладбища? И когда Красный Игорёк будет кричать "Слава нації"-это какую нацию он будет иметь в виду?
volynian Показати IP 12 Листопада 2011 16:58
каамсомольці з луцька це в основному наркомани і педофіли..так що щоб вони не відписали їх треба просто ігнорувати..це хворе на голову бидло..звичайно шкода їх..але вони самі обрали таку долю...:((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus