USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ківерцівський медколедж хоче зробити з їдальні гуртожиток

25 Січня 2018 15:42
Близько 1,9 мільйона гривень потребує Ківерцівський медичний коледж, аби завершити реконструкцію їдальні закладу під гуртожиток.

Про це стало відомо під час бюджетних слухань у Волинській обласній раді 25 січня.

Як повідомила заступниця директора із навчальної роботи коледжу Світлана Буйволенко, вони вже двічі виготовляли проектно-кошторисну документацію задля реконструкції приміщення та сподіваються, що цього року нарешті вдасться провести ремонтні роботи.

«Окрім того, ми вже чотири роки не отримували коштів на придбання навчальної літератури. Нам потрібно хоча би 200 тисяч гривень для цього», – наголосила Світлана Буйволенко.

Вона також зазначила, що 62 студенти-державники, які закінчили навчальний заклад минулого року, незважаючи на загальну негативну тенденцію після відміни цільового направлення на працевлаштування, зголосилися працювати в медичних закладах, розташованих у віддалених районах області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus