USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кличко і Тягнибок прийшли до мітингувальників на Грушевського

24 Січня 2014 00:09
Віталій Кличко та Олег Тягнибок прийшли до натовпу мітингувальників на вулиці Грушевського після переговорів з владою та розказали, про що на них ішлося. Кличко заявив, що особисто президент Віктор Янукович йому пообіцяв: "Три дні і усі затримані будуть відпущені", повідомила Українська правда.

У свою чергу, Олег Тягнибок заявив, що у вівторок, 28 січня у Верховній Раді України має розглядатися питання про закони 16 січня, про відповідальність уряду та про закон щодо декриміналізації всіх затриманих учасників подій на Майдані.

"Завтра має відбутися близько 40 судів, суди змінять запобіжні заходи затриманим хлопцям і їх відпустять. Вони зобов’язуються, що Беркуту буде заборонено використовувати вогнепальну зброю", - заявив Тягнибок.

"До ранку оголошуємо перемир'я!"- заявив Тягнибок. Також Тягнибок запропонував створити буферну зону, але лише після оголошення Генпрокурором Віктором Пшонкою про зміну запобіжного заходу для всіх затриманих.

"Якщо ми погогоджуємося на їхній план, одразу ж з'являється на сайті ГПУ і МВC заяви Пшонки і Захарченка, і з завтрашнього дня вони починають
юридичний процес випущення затриманих активістів", - заявив Тягнибок. "Ми зараз не йдемо на жодні умови. Ми проводимо консультації з громадою", - додав він.

При цьому Тягнибок заявив, що досягненням переговорів є те, що МВС обіцяє офіційно відмовитися від вогнепальної зброї. На це натовп кричав:
"Ганьба!".

Як відомо, уряд запевняв, що Беркут не використовує вогнепальну зброю проти мітингувальників.
Поки Кличко був на Грушевського, натовп кричав йому "Зека на йолку, Беркута в духовку", "Воля або смерть", "Брехуни", "Революція" і "Кличко, скажи що робити?".

У відповідь він заявляв "Я дуже не хочу, щоб пролилася чиясь кров", на що натовп йому кричав "Вона вже пролилася!".

Арсеній Яценюк на вулиці Грушевського так і не з'явився.

На Майдані Незалежності учасники Євромайдану та лідери опозиції ухвалили рішення про вихід з переговорного процесу з владою та розширення території Майдану до вулиці Ольгінської.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ірина Показати IP 24 Січня 2014 05:40
Ну увірвуться вони у Верховну раду, в будинок уряду далі що? Зроблять там ще одну бомжатню. Влада може перебратися до Харкова. А тритушки будуть чубритися хто з них президент. Що далі?
Ірина Показати IP 24 Січня 2014 07:01
Чому ці три лідера ще ніразу не розказали, які їхні плани після перемоги, яка соціальна програма, які будуть ціни на газ, один Кличко тільки раз прохопився, що потрібно підняти налоги та ціни на газ для населення, як у Європі, про те де він візьме такі зарплати, як у Європі не сказав. Я розумію пока план один - все розгромити. Щось таке я вже чула "Мы старый мир разрушим до основанья, а затем...". Чи знають як побудувати новий, "ламать не строить".
Тарас Показати IP 24 Січня 2014 10:09
Ти взагалі думаєш, що пишеш ? Таку біліберду нести...
Катя Показати IP 24 Січня 2014 10:31
Чому ж вона в якійсь мірі права.... Дійсо ,чому ці три лідера ще ніразу не розказали, які їхні плани після перемоги чому таке відчуття що вони і нашим і вашим а ми народ який помирає за цей шмат який ці твар* не можуть поділити, можливо вони користуються цею ситуацію щоб заробити собі гол перед народом! А потім "кинуть" нас як всі попередні та теперішні можновладця. Нам головне розумно відстояти свої позиції НОРОД -це є головне, і щоб усі булт цілі та живі
Спостережливий Показати IP 24 Січня 2014 12:10
Хлопаки! 1612 рік-Польща- Россия?, 1714 рік- Шведи- Россия??, 1812 рік - Франція -Россия ???; 1914 рік - АвстроНімеччина -Россия???? 1939-1945р.р. продовження 1914 року. Задамося питанням а що ми провокуєм на 2014 рік . А хто були лідери : - французської революції; - жовтневої революції; - ГКЧП ( 19.08.1991 року в Москві задавили 3-х, а 2-а з них- ЧТО; - лідери опозиції; Подивіться хто за ними в колоні за владу стоїть. Вони ж українських лідерів знищують при перших симптомах лідерства тієї чи іншої особи. Чого ВИ, брати і сестри мої шукаєте притулку в кого завгодно - в міфічних СОЮЗАХ (ЄС, ТС)Б Чомуб нам в решті решт не будувати свою державу без всяких СОЮЗІВ, та торгувати конкурентно спроможними товарами з ким завгодно. Вихід ОДИН- на даному етапі: 1) виконання обіцянок ПРЕЗИДЕНТОМ по законах прийнятих 16.01.14 , на підставі відсутності регістрації в МІНЮСТІ; 2) мараторій на дії силовиків- Беркут нелигітимний, тай згідно наказу міністра ВС немає підстав в даному випадку використовувати СП; 3) тимчасовий мир на період референдуму; 4) по результатах референдуму: - або мир і продовження будівництва позаблокової, безядерної УКРАЇНИ- згідно діючої КОНСТИТУЦІЇ; - або адекватні дії- якщо буде фальшування при проведені референдуму. Слава населенню УКРАЇНИ- від сходу до заходу, півночі і півдня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus