USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Команда луцького Центру позашкільної освіти – чемпіон України з автомодельного спорту. Фото

31 Березня 2024 19:57
У Луцьку завершився чемпіонат України з автомодельного спорту (трасові моделі). Перемогу в командному заліку здобув колектив Центру позашкільної освіти Волинської обласної ради, у стінах якого відбувався турнір.

У змаганнях за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» узяли участь десять команд із дев’яти областей України. Упродовж трьох днів юнаки та юніори змагалися в командних та індивідуальних категоріях.
Читати ще: Відволіктися від ґаджетів та опанувати нові навички: у Луцьку школярі змагалися на турнірі з шашок. Фото

Голова трастового напрямку автомодельного спорту України Валерій Плюта зазначив, що змагання відбувалися в чотирьох класах: «Вантажівка», «G-12», «Open G-12» та «PR-24». Як додав, організація та прийом команд у Луцьку були на хорошому рівні.
Читати ще: Козацький турнір «Однотан» зібрав у Луцьку понад 180 учасників. Фото

Очільниця Центру позашкільної освіти Оксана Філіпчук у вітальному слові зазначила, що приємно приймати змагання високого статусу на Волині. Також вона подякувала Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за підтримку обдарованої молоді.

«Дякую учасникам за те, що приїхали на Волинь. Сподіваюсь, невдовзі ми знову зустрінемося в стінах Центру позашкільної освіти на наступних змаганнях. З нетерпінням усіх чекатимемо», – наостанок звернулася до автомоделістів Оксана Філіпчук.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода зауважила: незважаючи на загрози та тривоги, наше молоде покоління продовжує навчатися, розвиватися та показувати гарні результати.

«Шкода, що наші діти змушені жити в час війни. Сьогодні вкрай важливо допомагати їм та заохочувати їхні починання. Нещодавно Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» допоміг із відкриттям STEM-лабораторії в Центрі позашкільної освіти, аби діти мали змогу в кращих умовах відвідувати улюблені гуртки. Сьогодні ж ми забезпечили памʼятні подарунки переможцям. Вітаємо команду з Волинської області зі здобуттям першого місця. Пишаємось кожним та кожною і бажаємо подальших перемог», – наголосила Катерина Шкльода.

Читати ще: Польоти на симуляторі БПЛА та моделювання: як працює STEM-лабораторія у Центрі позашкільної освіти в Луцьку. Фото
Наприкінці призерам та переможцям чемпіонату України з автомодельного спорту вручили подарунки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та пам’ятні нагороди.

У командному заліку перше місце отримав Центр позашкільної освіти Волинської обласної ради. Друге місце в команди із Чернігова, третє – у Київського палацу дітей та юнацтва. Завершили змагання спільним виконанням Державного Гімну України.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus