USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Луцькі патрульні повернули мамі зниклого 6-річного хлопчика

21 Січня 2016 11:05
Патрульні Луцька знайшли зниклого 6-річного хлопчика. Дитина пішла з дому і заблукала.

Про це йдеться у повідомленні Патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

Увечері до патрульних надійшов виклик про те, що з дому пішов і довго не повертається маленький хлопчик. Мама розповіла, що шестирічний син пішов на спортивну секцію в районі вулиці Кравчука-Конякіна, однак там відбулась якась неприємна розмова, дитина розсердилась і покинула приміщення. Хлопчик не повернувся додому, а зник.

Патрульні по орієнтуванню понад півтори години шукали хлопчика. Врешті, знайшли його в районі супермаркету «Слон» біля АС-1. Зі слів хлопця, він заблукав, тож стояв тут на місці більше години і не рухався.

Патрульні доставили сина до матері. Жінка щиро дякувала поліцейським та плакала від щастя.

ПАТРУЛЬНІ ПОВЕРНУЛИ МАМІ СИНА, ЯКИЙ ЗАБЛУКАВ#lutskpolice #патрульнаполіція #поліціяЛуцькаУвечері до патрульних надій...

Опубликовано Патрульна поліція Луцька 21 января 2016 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ірина Показати IP 21 Січня 2016 11:20
Молодці!!!
Анонім Показати IP 21 Січня 2016 11:39
Молодці хлопці
Анонім до Анонім Показати IP 21 Січня 2016 12:12
а що шестирічні діти вже самі мають ходити по секціях? батькам не треба передавати їх з рук в руки? батьків притягнути до відповідальності. понароджують дітей ,а поліцї клопіт
теж мама Показати IP 21 Січня 2016 12:35
добре,що знайшли. а батькам варто ВЧИТИ дітей не розгублюватися у подібних ситуаціях,а просити про допомогу,щоб знали своє прізвище,ім'я,адресу. моя дитина у 4 роки знає цю інформацію,і знає,хто такі поліцейські,що вони допоможуть.
тато до теж мама Показати IP 21 Січня 2016 14:24
Мав подібний випадок біля ЦУМу, підійшла дівчинка, сказала, що загубилась, не знає що робити. Попитав, чи знає мобільний батьків - достала папірець з номером і адресою, набрав номер, виявилось - мама, шукає її біля Бімбому, все закінчилось добре. Тому не полінуйтесь дитині в кишеню покласти "візитку" і пояснити що робити.
теж мама Показати IP 21 Січня 2016 15:09
згодна з Вами, це теж цілком прийнятний варіант.
а коли Показати IP 21 Січня 2016 15:30
Коли вже наша нова патрульна поліція почне наводити порядок в дворах де розпивають алкогольні напої молодь, чи вони такі спеціалісти, що з своїх авто навіть не виходять!!!!!!!!!!!!!!!
Ірина Показати IP 21 Січня 2016 16:59
Що це за батьки?Шестирічна дитина в МІСТІ одна ходить на гурток. Перш за все БАТЬКИ повинні виконувати батьківські обов\язки. Потім будуть говорити, це все вулиця, це все школа.
Alla Показати IP 21 Січня 2016 17:25
Матері-матері!видно вам легко даються діти!Як це шестирічну дитину відправити з дому і бути спокійним,не можу цього навіть уявити.Коли у нашій державі з'являться закони які будуть захищати дитину так як за кордоном,до 14 річного віку батьки не мають права залишати дитину одну дома,а тим більше відпускати одну з дому

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus