USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Луцькі «свободівці» «спонсорують» бібліотеки

5 Листопада 2008 14:10
Луцька міська організація ВО «Свобода» передає історичні книги Сергія Коваленка «Україна під булавою Богдана Хмельницького» до бібліотек міста. Про це у ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» 5 листопада розповів голова Луцької міської організації цієї партії Віталій Конський.
 
У Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки книги «Україна під булавою Богдана Хмельницького» дарували за участі самого автора.
 
Як стверджує Віталій Конський, нещодавно він як керівник і член комітету Луцької міської організації ВО «Свобода» та Костянтин Гребенко вручили презентований у Луцьку багатотомник кільком бібліотекам обласного центру. Зокрема, цю книгу отримала Волинська обласна бібліотека для юнацтва та Волинська обласна профспілкова бібліотека.
 
«Українські діти повинні виховуватися на українській історії, на подвигах наших предків-козаків. Я особисто щасливий хоча б через те, що знайшов у праці нашого однопартійця інформацію про своє рідне село. Я дізнався, як воно жило за часів Хмельницького.
 
Сподіваюсь, ще не один волинянин зможе знайти щось про своє рідне село, місто чи містечко у книзі Сергія Коваленка. Така література, безумовно, необхідна простим українцям, зокрема для того, щоб знати правду про своїх предків», – зазначив пан Конський. За його запевненням, луцька «Свобода» і далі даруватиме бібліотекам «Україну під булавою Богдана Хмельницького».
 
Довідково:
 
30 жовтня 2008 року Волинська обласна організація ВО «Свобода» презентувала у Луцьку книгу Сергія Коваленка «Україна під булавою Богдана Хмельницького». За словами автора, видання є своєрідним енциклопедичним довідником про історію України епохи Богдана Хмельницького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Листопада 2008 18:29
До редакції: а чому слово СПОНСОРУВАЛИ взято у лапки?! Вони що, обкрадають бібліотеки? Та ні ж, дійсно дарують книжки. Лапки зніміть негайно. P.S. Учите матчасть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus