USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Луцький довгобуд здадуть в експлуатацію?

18 Листопада 2014 13:13
У Луцьку найближчим часом можуть здати в експлуатацію довгобуд семирічної давності, якщо будівельнику дадуть землю в суборенду. Зокрема, будинок на вулиці Липинського, 7 готовий на 95%.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 18-го листопада.

Так, на 66 сесію Луцької міської ради виносять проект рішення «Про надання згоди управлінню капітального будівництва Луцької міської ради на передачу в суборенду товариству з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційній фірмі «ЄВРОБУД» ЛТД орендованої земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями на вулиці Липинського, 7».

З цього приводу член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук поцікавився, чи довгобуд таки дійсно здадуть в експлуатацію.

«Ділянка - доволі велика, там будинки зводять ще з 2007-го року. То коли воно все закінчиться?», - звернувся до чиновників депутат.

Як запевнили обранця громади, що прийнявши відповідний проект рішення один будинок здадуть найближчим часом, другий - лише частково зведений, а над третім ще не працювали.

«Земельну ділянку десь у 2003 чи 2004-му році надали будівельнику. Там є один будинок на 136 квартир і він у стадії готовності на 95%. Втім, поки його не можна ввести в експлуатацію, бо згідно з новим законодавством треба мати документ про землю. Другий будинок збудований лише на два поверхи, також, згідно із документами, передбачено будівництво третього будинку. Тому, якщо нададуть оренду, то можна буде вводити один будинок в експлуатацію», - розповів начальник управління капітального будівництва міськради Леонід Карабан.

Члени комісії підтримали запропонований проект рішення й рекомендують його ухвалити під час 66 сесії Луцької міської ради, мовляв, усі квартири вже куплені людьми на перед, кошти вкладені й будинок таки треба здати в експлуатацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus