USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Має проблеми з серцем, а ВЛК визнала придатним: судили волинянина, який відмовився від повістки

12 Листопада 2023 09:34
Умовне покарання отримав волинянин, який відмовився отримувати повістку. Чоловік пояснив це тим, що у нього проблеми з серцем.

Про це стало відомо з вироку Любешівського районного суду.

З матеріалів справи відомо, що у березні минулого року уродженець села Судче Любешівського району Ігор В. був визнаним військово-лікарською комісією придатним до проходження військової служби. А у червні цього року він відмовився отримувати повістку про призов на військову службу під час мобілізації.

Не маючи права на відстрочку, 22 червня Ігор В. без поважних причин не з'явився до пункту збору для відправлення у команді до військової частини.

Читати ще: Того дня захворіла теща: на Волині судили ухилянта, бо не з’явився до центру комплектування

Чоловік визнав вину під час розгляду справи, пояснивши свої дії тим, що з 2008 року хворіє, має певні проблеми з серцем, тому не може виконувати фізичні навантаження.

Суд призначив йому покарання у виді трьох років позбавлення волі, яке замінив на один рік та шість місяців іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
просто Показати IP 12 Листопада 2023 10:23
а як би мав гроші і знайомого( колишнього депутата,який зараз ведестріми )то б з цілком здорового зробили б хворого і видали білий білет,й жив би собі і нівчому не відмовляв, а так,,,
Представник ТЦКСП до просто Показати IP 12 Листопада 2023 15:48
Ну-ну, що за депутан?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus