USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Майже чверть чиновників Волині звільнять

26 Січня 2015 10:46
Розпорядження губернатора зобов’язує скоротити чиновників на обласному та районних рівнях на 20%. Відповідні проекти структурних змін повинні підготовити за тиждень.

Про це йшлося під час оперативної відеонаради голови облдержадміністрації сьогодні, 26-го січня.

Як повідомив очільник краю, відповідне розпорядження спрямоване на впорядкування структури штатних розписів обласної, районних адміністрацій. Зі слів Володимира Гунчика, це необхідно, аби забезпечити стабільну, нормальну роботу підпорядкованих президенту гілок влади й зменшити фінансовий тягар на бюджети.

«Звісно, це не зовсім приємні моменти, бо це зачіпає інтереси окремих людей. Втім, колеги, зрозумійте, що зараз - напружена ситуація в Україні й вона ускладнюється тим, що значний ресурс направляється на обороноздатність країни. Тому ці кроки - необхідні», - пояснив губернатор.

Він наголосив, що до першого лютого проекти рішення скорочення керівників на 20% мають бути готовими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
ЗМІ Показати IP 26 Січня 2015 10:51
Губернатор неіснуючої губернії замахнувся на святая святих - чинуш. Останні 2000 років (від народження Ісуса Христа) це не вдавалось нікому. Навпаки, якщо цій гідрі відрубати одну голову, то на її місці виростає три. Ждьом-с, говарівал Суворов. Задум не здійсниться, а сміху багато буде.
Корінний лучанин до ЗМІ Показати IP 26 Січня 2015 18:03
коментар було видалено
Волинянка Показати IP 26 Січня 2015 10:56
Пропозиція - перший в списку на скорочення Гунчик. Яке там скороченнч в ОДА, от побачите, що нічого з того не буде. Поговорили, поговорили і забули.
Штефан, Луцьк до Волинянка Показати IP 26 Січня 2015 12:17
А я пану Володимирові Гунчикові - ВІРЮ!
Назад Показати IP 26 Січня 2015 10:57
Верніть гроші з офшорів і грошей буде ще й на новоприйнятих!
Чиновник Показати IP 26 Січня 2015 10:58
ОДА треба скорочувати, як мінімум на 50 %.
скорочення Показати IP 26 Січня 2015 11:01
за одного неугодного двох кумовєй влаштують на роботу.Люди скорочення це ж добре. В iльнi мiсця з'являться, буде народ роботу мати, головне походити по сусiдам чи рожичам запитати чи можна влаштуватись бо так просто i на 1248 грн. не вiзьмуть. Чи може краще на ринок або ж за швабру взятись... Бiльша оплата працi.
З адміністрації Показати IP 26 Січня 2015 11:16
Шеф! Усьо пропало, усьо пропало.... Гунчик, невже для того щоб забезпечити "... стабільну, нормальну роботу ....гілок влади, треба скорочувати людей? А де Ви - реформатори, були раніше? Що зробив КОНКРЕТНО ЛУАЗ ( корпорація БОГДАН) для ремонту і віновлення техніки, допомоги фахівцями військовим по ремонту, в кінці-кінців якимось запчастинами, коштами.... Тільки бла-бла-бла на своїх оперативних нарадах....
Ирен Показати IP 26 Січня 2015 11:20
Він хоче чинуш скорочувати, а собі кожного тижня радників бере.Якщо ти сам Гнучику не справляєшся,то йди з посади,дай молодму і справиться.Невже мало накрав,витсачить з тебе. Та їх буде скорочувати цих чинуш, а ніхто.Простий люд скоротять, а їх ніхто не зачепить.Вони ж всі мільйонери.Депутатва скоротіть, началників,вони всі можновладці,бало немеренно.Але крук крукові ока не виколе. Піде простолюд, а за два місяці на їх місце прийдуть люди всіх блатних,по указці з вищестоящих органів.Хто слідкував за цим,коли люди скоротили,на її місце не повинні брати нову. Хто це виконує.А ніхто. Це просто гріх і сміх.
123 Показати IP 26 Січня 2015 11:49
Скорочення треба проводити, але не можна людей викидати на вулицю, за що людина має жити, тим самим ми породжуємо ненависть до влади, бо кидаємо людей на призволяще тим більше в такий тяжкий час в державі. Створюйте робочі місця, бо скорочення це не є реформи, це призведе до масових протестів.
ОДА до 123 Показати IP 26 Січня 2015 12:02
А як же? Кожен про себе думає, викидиє, пiдставляє, зубами тримається за посаду, а як справа до нього чи його друзiв доходить то "е можна людей викидати на вулицю, за що людина має жити, тим самим ми породжуємо ненависть до влади, бо кидаємо людей на призволяще"... Не одного кидонули i ще неодного кинуть!
Корінний лучанин Показати IP 26 Січня 2015 12:00
ЯК МОЖЕ ЧИНОВНИЧА КОРУМПОВАНА БРАТВА на ВОЛИНІ та УКРАЇНІ БОРОТИСЬ САМА ІЗ СОБОЮ? Це не реальна річ! Вони , кажучи словами ЛЯШКА - КРАДУТЬ і БРЕШУТЬ, БРЕШУТЬ і КРАДУТЬ! Кажуть про 20% СКОРОЧЕННЯ, НЕХАЙ ГУНЧИК ОПРИЛЮДНИТЬ загальну кількість отих чиновників на ВОЛИНІ, щоб не крутив світом, а потім СКАЖЕ КОНКРЕТНУ ЦИФРУ ДЛЯ СКОРОЧЕННЯ ( і по районах Волині) ! Отоді це буде по -чесному і відверто по відношенню до ВОЛИНЯН, яким він нібито служить. Це буде піддаватись і народному контролю . Мені , чогось здається що покійний Клімчук Б.П. так і поступив би, а щодо ГУНЧИКА - то великі СУМНІВИ.
шеф Показати IP 26 Січня 2015 13:06
А критерием у процесі скорочення має бути розуміння що чиновник має ОБЕРІГАТИ МІСЦЕВИЙ БІЗНЕС .перевіряльщиків ревізорів статистів сміливо скорочувати ДО 70 ВІДСОТКІВ .
хаха Показати IP 26 Січня 2015 13:27
Цiкаво, як наша баба Степанiвна знову пiд скорочення потрапить, хто цього разу знову пiде замiсть неї?
Анонім до хаха Показати IP 26 Січня 2015 15:19
В баби Iри недоторканiсть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus