USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Місилися два на два», – волинянин Артем Федецький пригадав про бійки з легіонерами «Шахтаря»

12 Квітня 2019 15:41
Захисник «Карпат», уродженець Нововолинська Артем Федецький, який свого часу захищав кольори «Шахтаря», пригадав бійку на тренуванні «гірників», пише Gazeta.ua.

«Бійки були. Із Тимощуком билися два на два проти Срни і Лалатовіча. Я тоді тільки потрапив до першої команди «Шахтаря». Напевно, на 10-й день мого перебування там це сталося. Була двосторонка, я грав із Лалатовічем у центрі захисту. Срна був у команді та діяв на позиції лівого хава.

Даріо з м’ячем, і Толік (Тимощук, – ред.) його жорстко, але не грубо в підкаті з м’ячем за поле виніс. Ну, розвернувся і йде, а Срна хотів вдарити його ногою по плечу.

Почали вони вдвох «міситися». Всі стоять, розгубилися, ніхто не хоче їх разборонити. Тут підбігає Лалатовіч, і вони удвох починають Толіка місити. Кажу: «Зачекайте, земелю б’ють». Підбігаю, тик-тик. Відчув потім один удар. Повертаюсь, Лала стоїть. Він класний хлопець, але тоді ми... Він зараз ніби в Македонії команду тренує.

Тоді ж був рівний бій, україно-балканське протистояння. Із Срною ми довше мирилися, він молодий прийшов, і почав так і так. А з Лалою вже наступного дня руки потиснули, сміялися, «травили», – передає слова Федецького Sport Arena.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus