USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Моторошна ДТП у Харкові: з’ясували, що Зайцева таки їхала на червоний

17 Травня 2018 22:49
У Київському райсуді Харкова на засіданні у справі про смертельну ДТП, що трапилась 18 жовтня 2017 року, вивчили відеозаписи, які довели порушення правил дорожнього руху зі сторони обох водіїв-учасників аварії Геннадія Дронова та Олени Зайцевої.

Про це розповів прокурор Ігор Омельченко, повідомляє «Укрінформ».

«Відеозаписи, які сьогодні вивчив суд, довели порушення правил дорожнього руху з боку обох фігурантів справи: водія авто Lexus 20-річної Олени Зайцевої і водія авто Volkswagen Touareg 49-річного Геннадія Дронова. Обоє мали можливість побачити один одного і уникнути зіткнення», – заявив прокурор.

«За першим відеозаписом видно, що у момент зіткнення Зайцева виїжджає на перехрестя на червоний сигнал світлофора, а Дронов починає рух на жовтий», – зазначив Омельченко.

Він додав, що обом фігурантам справи запропонували встановити швидкість руху їх автомобілів експериментальним шляхом, проте водії відмовилися.

«За словами Дронова, Зайцева рухалася зі швидкістю 100-120 кілометрів на годину. Зайцева ж не змогла вказати швидкість автомобіля Дронова, але заявила, що сама рухалася зі швидкістю 80 кілометрів на годин», – розповів прокурор.

Він додав, що вивчення відеозаписів продовжиться на наступному засіданні суду 22 травня.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року у Харкові трапилась автомобільна аварія за участю автомобілів Lexus і Volkswagen Touareg. Внаслідок ДТП загинули 6 осіб.

Автомобілем Lexus керувала 20-річна Олена Зайцева, яку суд взяв під арешт. А водієм Volkswagen Touareg виявився Геннадій Дронов, якого суд теж узяв під варту. Згодом обом було висунуто обвинувачення за цією справою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Kapitan Показати IP 18 Травня 2018 09:33
Перші слова на місці ДТП , сказані Зайцевою поліцейському ---- " Я думала , что проскочу " Що ще досліджувати ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus