USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На блокпосту у Києві водій авто збив на смерть військового

22 Жовтня 2023 12:01
У ніч на 22 жовтня на блокпосту при вʼїзді до Києва сталася ДТП, в якій загинув військовослужбовець. Його насмерть збив водій «Хонди».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції. Зазначається, що це сталося сьогодні близько 00:30 ночі.

«Як стало попередньо відомо, водій, керуючи автомобілем «Хонда», рухався автодорогою М-01 в напрямку Броварського проспекту у другій смузі для руху з трьох наявних, в умовах туману попереду побачив вантажний автомобіль та здійснив різке гальмування. У подальшому не впорався з керуванням та виїхав у крайню праву смугу для руху, де здійснив наїзд на військовослужбовця», – повідомляє поліція.

Зазначається, що військовослужбовець 1976 року народження чергував на блокпосту, від отриманих травм помер на місці події.
Водія «Хонди» слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. «Прилад Драгер показав, що на момент вчинення автопригоди водій, 1978 року народження, перебував у тверезому стані», – повідомляє поліція.

На місці працювала слідчі з розслідування ДТП столичного главку, слідчо-оперативна група та судово-медичний експерт.

Слідчі поліції Києва розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває досудове розслідування.

25 травня 2023 року суддя Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир, перебуваючи за кермом автомобіля, здійснив наїзд на військовослужбовця Національної гвардії України на блокпосту. У результаті ДТП нацгвардієць загинув на місці.

За даними слідства, під час ДТП суддя перебував у стані алкогольного сп’яніння. За цим фактом судді повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 286-1 КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus