USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Холодницького відкрили дисциплінарну справу

2 Квітня 2018 16:32
Відносно керівника САП Назара Холодницького кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів відкрила дисциплінарне провадження.

Про це повідомляють Українські Новини з посиланням на керівника КДКП Віталія Грушківського.

Як зауважив Грушківський, скарга на Холодницького надійшла в КДКП у п'ятницю 30 березня. Він також повідомив, що для прийняття рішення за скаргою у КДКП є два місяці.

Раніше стало відомо, що НАБУ підозрює спеціалізованого антикорупційного прокурора Назара Холодницького в тиску на суд, чиновників і свідків з метою дачі ними неправдивих показань.

За словами глави НАБУ Артема Ситника, розслідування відносно Холодницького було розпочато Генеральною прокуратурою через підозри в упередженості глави САП у справі про розкрадання держкоштів чиновниками Одеської міської ради.

Своєю чергою, Холодницький заявив, що йому пропонували працювати проти НАБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus