USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На війні загинув полковник родом з Волині Микола Красівов

20 Листопада 2022 15:33
На війні загинув командир 105-го закарпатського батальйону 63-ї механізованої бригади, полковник Микола Красівов, який народився на Волині.

Про це повідомили на сторінці Мукачівської міської ради.

«Герої не вмирають! На війні загинув полковник Микола Красівов, який служив комбатом у 105 батальйоні 63 механізованої бригади.

Щирі співчуття рідним», – йдеться у повідомленні.

Микола Красівов народився в селищі Колки Волинської області, інформує Суспільне.

«Позивний – Батя. Заслужений позивний, а не просто, бо комбат. Я його завжди й усім ставив у приклад, цей батальйон для нас був взірцевим. Саме такі люди і є новою військовою елітою України, саме вони своїм професіоналізмом, принциповістю, турботою про особовий склад – і кують нашу перемогу. Пане полковнику, поважаю Вас і дякую Вам за звільнення Миколаївщини й Херсонщини», – написав про полеглого захисника письменник та волонтер Андрій Любка.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого. Вічна пам’ять і шана!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus