USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині виявили фальсифікований алкоголь та цигарки на 2 мільйони

12 Листопада 2014 18:18
Значний обсяг фальсифікованої підакцизної продукції (цигарки та алкоголь) правоохоронці виявили у мешканців Волині.

Про це йшлося під час прес-конференції в УМВС України у Волинській області 12 листопада.

У рамках здійснення комплексу оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на протидію правопорушенням на ринку обігу підакцизної групи товарів, у двох громадян вилучили значну кількість фальсифікованого товару. Вилучили цигарки білоруського виробництва, горілку, коньяк та спирт. За цими фактами відкрили кримінальні провадження за статтею 199 Кримінального кодексу України, проводиться досудове слідство. Затримані з фальсифікованим товаром особи визнають свою провину.

Як розповів начальник управління ДСБЕЗ УМВС України у Волинській області Владислав Кривенда, протягом минулого тижня правоохоронці здійснили два санкціоновані обшуки – у Нововолинську, де вилучили 17 380 пачок цигарок білоруського виробництва, пляшки горілки «Пшенична» та «Олександрія» з явними ознаками підробки та 30 літрів спирту.

У результаті обшуків, у Старій Вижівці в громадянина вилучили 479 пачок цигарок виробництва Білорусі, 973 пляшки горілки різних марок з явними ознаками підробки. Відносно вказаних осіб раніше вже порушувалися кримінальні справи, один з фігурантів платив штраф, інший – не сплативши, переховувався.

Загалом вилучили майже 14 тисяч пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв, 76 тисяч пачок фальсифікованих та контрабандних цигарок, внаслідок обшуків вилучили понад 50 тисяч гривень. Загальна вартість вилученої продукції – приблизно 1,8 мільйона гривень.

Владислав Кривенда закликав свідомих громадян телефонувати на номер 102 та номери УДСБЕЗ, допомагаючи виявляти такі правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
34 Показати IP 13 Листопада 2014 06:16
А как на счет фальсифицированных лекарств? Есть данные?
888 Показати IP 13 Листопада 2014 07:21
ПАН ВЛАДИСЛАВ ВИ КРАЩЕ НАПИШІТЬ ,ЯКІ БЛ..І КРИШУЮТЬ ФУРИ З ЦИГАРКАМИ І СПИРТОМ І ОТРИМУЮТЬ ЗА ЦЕ ГРОШІ , ЛІС- ВИ НІЧОГО НЕ ЧУЛИ, МИ СКОРО ПОКАЖЕМО ЯК ПОТРІБНО ПРАЦЮВАТИ. НЕ ХОЧЕТЕ ЙДІТЬ ГЕТЬ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus