USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині виявили «підозрілу» партію деревини. ФОТО. ВІДЕО

12 Вересня 2015 21:00
Бійці спецпідрозділу «Буг» виявили на Волині партію нечіпованого дуба, який могли зрубати для підпільного продажу. Виявити «сумнівну» деревину вдалося під час рейду 11 вересня. Про це повідомляє Волинське Агентство Розслідувань.

Так, у Партизанському лісництві Цуманського держлісгоспу на одному із майданчиків для складання деревини вдалося виявити поруч партію соснових стовбурів із відповідним маркуванням та партію дуба без будь-якого маркуваня.

На запитання керівника спецпідрозділу «Буг» Олександра Калюжного про походження деревини помічник лісничого Партизанського лісництва Михайло Жук не зміг дати чіткої відповіді. З його слів, деревина там вже довгий час, проте її нібито «не встигли» прочіпувати.

Також він не зміг пояснити, чому в лісі поруч із складом виявили розкидані дубові колоди. Проте до понеділка у Партизансьткому лісництві пообіцяли навести лад і показати бійцям «Бугу», що в них порушень немає.

Нагадаємо, раніше «Буг» виявляв незаконні вирубки дуба у Володимир-Волинському та Рожищенському районах. Їх загальна вартість становить десятки тисяч доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ПРАВДОЛЮБ Показати IP 13 Вересня 2015 09:40
Цирк. А де матеріали по Ківерцівському ЛГ? Там ситуація куди цікавіша, дуб фанерний і в набагато більших обсягах. Чи там пастор уже все порішав?
123 Показати IP 13 Вересня 2015 12:14
На якій підсаві бійці підрозділу Буг по лісах по скаладах "виявляють" ту незаконну деревину, хто оцінив загальну вартість тої деревини?"Їх загальна вартість становить десятки тисяч доларів."- так написано в статті, але ні автор ні бійці підрозділу не мають спеціальної освіти, щоб отак на око визначити вартість, скільки там кубів, якого сорту?
ххх Показати IP 13 Вересня 2015 19:40
не зрозуміло дуб могли зрубати чи вже зрубали?
777 Показати IP 13 Вересня 2015 20:16
Шановні ВН, скільки можна висвітлювати здогадки, підозри якихось самозваних ГО. Ще жодне ЧП, виявлене так званими активістами, не було доведене до логічного завершення. Закрадається думка що це або піар, або вирішування питань за певну суму і чим більше розголосу тим більша сума.
сто пудов до 777 Показати IP 13 Вересня 2015 23:04
шастають по лісу в камуфляжі рєшали на не розмитнених машинах, ввезених для АТО і піаряться на цурпалках, які самі оцінюють в "десятки тисяч доларів" тільки хто ж ім дасть ?
Радіон Показати IP 13 Вересня 2015 20:50
А в Маневичах весь ліс нечіпованим возим і все і всі нам боком

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus