USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Наметові містечка, танцювальний батл та інтелектуальні конкурси: на Волині пройшов фестиваль «Студентська республіка»

7 Червня 2021 21:17
На Волині пройшов фестиваль «Студентська республіка».

Про це повідомляють організатори.

З 4 по 6 червня на базі дитячого оздоровчого закладу «Сонячний» (с. Гаразджа Луцького району) відбувся ХIІІ регіональний етап Всеукраїнського студентського фестивалю «Студентська республіка 2021».

Команди змагалися у різних конкурсах – спортивні турніри, інтелектуальні конкурси, оформлення наметового містечка, танцювальний батл та багато інших. Також було проведено безліч цікавих семінарів і тренінгів для учасників.

На фестиваль з’їхалося 10 команд із навчальних закладів міста Луцька та області, а саме з Володимира-Волинського, Ківерців та Чернігова.

За підсумками усіх конкурсів переможцем фестивалю стала команда Луцького педагогічного коледжу. Друге місце команда Волинського національного університету імені Лесі Українки. Та третє місце посіла команда студради Луцького національного технічного університету.

Учасники команд показали себе з найкращої сторони, завзято боролися, з великим ентузіазмом брали участь у всіх змаганнях і конкурсах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus