USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найбільші корупціонери уряду Януковича

2 Квітня 2014 12:05
Громадська організація перевірила доходи і витрати політиків часів президентства Віктора Януковича і порівняла їх з нинішньою владою, повідомляє ТСН. Активісти дослідили 405 декларацій, оприлюднені в 2011 та 2012 роках. Перевірці підлягали міністри, голови обласних держадміністрацій, мери та усі їхні заступники. Лідером за невідповідністю доходів і витрат став колишній міністр енергетики Едуард Ставицький (на фото). Із зарплатою близько 10 тисяч гривень на місяць він тримав удома 40 кілограмів золота і велику кількість валюти. Контролери стверджують, що його стиль життя у 500 разів перевищував прибутки. Інші результати дослідження приголомшують не менш, всі охочі зможуть побачити їх в Інтернеті. Щоб політики не приховували своїх доходів, планують створити електронну систему з вільним доступом та посилити відповідальність за неподання декларацій та неправдиві відомості.

"Ми порівняли ті декларації, які подали керівники уряду в 2012 році, це колишня влада і нинішня. Цікаво, що майже однаковий загальносукупний дохід. Азаров, Арбузов, Вілкул, Бойко і Грищенко - у них було близько 5 мільйонів гривень задекларовано сукупного доходу. У нинішніх керівників – Арсенія Яценюка, Віталія Яреми, Володимира Гройсмана, Остапа Семерака задекларовано понад 4 мільйони гривень. Земельних ділянок задекларовано в колишнього керівництва уряду понад 10 тисяч квадратних метрів, у нинішнього – понад 17", - розповіли про результати дослідження активісти. Нагадаємо, лідер "Свободи" Олег Тягнибок показав у своїй декларації, що живе лише на зарплату і безкоштовно їздить на орендованому авто. А в декларації лідера Правого сектора і претендента на посаду Президента України Дмитра Яроша немає жодної гривні зароблених коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
люстрація Показати IP 2 Квітня 2014 12:20
Готуйте грунт для нової бази - корупціонерів Тимошенко!:) Але її навряд хто переплюне...:)))
іван Показати IP 2 Квітня 2014 12:25
а зараз які прийшли до влади- Арсеній що бідна людина? пулю хотів в лоба аби тільки до влади дорватись через кров людей . всі вони однакові тільки прості люди страждають . А в області Вітер захотів премій і так далі ? мінімальну зарплату і пенсії не збільшуюють для бідних людей а от владцям як завжди живеться весело. Люди наївні йшли на Майдан думали що прості люди краще заживуть. А коли це буде? Порошенко що бідна людина лізе в Президенти ? ця влада ще буде "круче" хапати а ле вже іншими способами, бо всі прийдутьдо влади і будуть кришувати один одного. Чому Крим забрали, бо владці навіть не поїхали захистити своїх українці то що їм залишалось робити піти в Росію. Це така влада і зараз буде і була
Мар'я до іван Показати IP 2 Квітня 2014 12:57
А краще, коли до влади прийде "голодний і бідний" Ярош? В Порошенка вже хоч облаштований добробут, а нові "бідняки" будуть гребти тільки під себе, в першу чергу. І не треба мене переконувати, що прийдуть чесніші. Всі, коли дориваються до державних коштів - наживаються вмить. Така в нашого народу натура - "і ще на огірочки".
ні до іван Показати IP 2 Квітня 2014 15:48
Порошенко розвинув свій бізнес, і тримає на високому рівні задану планку вже довгий час. А нова влада - що може? Ярош - не заробив ні копійки, Гузь і інші представники - теж не працюють, тільки гаслами розкидаються. Які з них можуть бути господарі?
мв Показати IP 2 Квітня 2014 13:29
поживем 1 рік чи 1,5... ну і поживем побачимо.. скільки мільярдерів напише ЗМІ .... стане в уряді Яйценюка
CNN до мв Показати IP 2 Квітня 2014 13:38
А вони вже ЗМІ будуть фільтрувати, вони вже побачили до чого демократія доводить... Тепер тільки "свої" будуть працювати і в тих межах і напрямках, у яких "влада" скерує!!!
правдива до CNN Показати IP 2 Квітня 2014 15:16
100%! Це все вже зараз видно, коли в новинах не показують демонстрації і пікети у Південно-Східних регіонах які там майже щодня проходять і мова йде не про проросійські мітинги, а те, як люди незадоволені діями "нової" влади, а вони мають на це повне право але по ТБ - табу! То про що можна говорити, про яку "свободу"...?!:(
Луцьк Показати IP 2 Квітня 2014 15:41
Так ці хоч розумні, ви подивіться Що зараз сидить при владі - бидло бидлом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus