USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ніколи не мав посвідчення: у Ковелі нетверезий водій скоїв ДТП

24 Жовтня 2023 16:23
Сьогодні, близько 10-ї години, патрульним надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Грушевського та Міцкевича у Ковелі.

Про це інформують у пресслужбі патрульної поліції Волині.

На місці автопригоди інспектори встановили, що керманич автомобіля Volkswagen Golf не був уважний, не стежив за дорожньою обстановкою та її зміною. І під час виїзду з другорядної дороги не надав переваги у русі автомобілю Volkswagen Touran, який рухався головною. Через це й трапилося зіткнення, автівки отримали механічні пошкодження.

Читати ще: Розплавлений капот: у Луцьку вночі горіло авто

Під час перевірки документів поліцейські з’ясували, що чоловік ніколи не отримував посвідчення водія та виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Прилад Drager показав результат – 3,14 проміле, що перевищує норму у 16 разів.

На порушника патрульні склали адміністративні матеріали згідно із вчиненими правопорушеннями, зокрема за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus