USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Передали квадрокоптери та Starlink: Луцька міськрада продовжує підтримувати військових

22 Лютого 2024 13:24
Луцька міськрада 22 лютого для потреб військової частини А4123 Збройних сил України передала два квадрокоптери DJI Mavic 3 Pro та дві супутникові системи Starlink.

Про повідомили в управлінні інформаційної роботи міської ради.

Ці сучасні технічні засоби є незамінними на полі бою та допомагають нашим захисникам ще ефективніше виконувати бойові завдання й знищувати окупантів.

Нагадаємо, 21 лютого Луцький міський голова Ігор Поліщук передав в\ч А 4007 шість квадрокоптерів Mavic 3 різних модифікацій: Mavic 3 (1 шт.), Fly More Combo (2 шт.) і Mavic 3Т Thermal (3 шт.). Крім того, військовим передали три автомобілі, які придбали за кошти працівників міської ради.
Загалом з початку повномасштабного вторгнення за кошти працівників міськради, комунальних підприємств, установ та організацій придбано та передано військовим понад 70 автомобілів.

Чергова велика партія допомоги для ЗСУ від Луцької громади придбана коштом бюджету на суму майже 30 млн гривень. Найближчим часом її отримають підрозділи, які відбивають російську агресію на чотирьох напрямках: Авдіївському, Бахмутському, Лиманському та Куп’янському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus