USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Луцька міськрада передала військовим квадрокоптери MAVIC 3 та зарядні станції

27 Грудня 2023 16:43
Луцька міська рада продовжує підтримувати українських бійців, які виконують бойові завдання щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України від російського вторгнення.

Про це повідомили у пресслужбі міськради.

Цього разу з метою технічного укомплектування та підвищення обороноздатності військової частини А0281 військовослужбовцям було передано три квадрокоптери DJI MAVIC 3 Thermal, три квадрокоптери DJI MAVIC 3 Enterprise, два супутникових модеми Starlink та дві зарядні станції EcoFlow Delta.

Читати ще: Дрони, зарядні станції, супутникові модеми Starlink: військові на сході отримали велику партію допомоги з Луцька

Як інформували, днями Луцький міський голова Ігор Поліщук вручив представникам військової частини А4935 два квадрокоптери DJI Mavic 3 Fly More Combo, три пристрої безперебійного живлення, зарядну станцію та два багатофункціональні принтери.

Нагадаємо, Луцький міський голова Ігор Поліщук обмежив фінансування непершочергових видатків із бюджету в умовах воєнного стану для забезпечення ефективного, раціонального та економного використання коштів. У наступному році на потреби ЗСУ спрямують не менш як 500 млн із бюджету Луцької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus