USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Підробляла документи: що відомо про лучанку, яка за гроші допомагала ухилянтам виїхати за кордон

17 Листопада 2022 14:59
Відоме ім’я 27-річної лучанки, яка разом зі спільниками виготовляла фіктивні документи для виїзду за кордон чоловікам призовного віку. Це Полежаєва Анна Сергіївна (на головному фото).

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо із достовірних джерел із кола її спілкування.

Нагадаємо, під час спецоперації СБУ заблокувала масштабний канал нелегального переправлення за кордон українських громадян призовного віку. Оперативники викрили трьох волинян, які за гроші пропонували потенційним призовникам виїхати за межі держави.

Один зі зловмисників перебував за кордоном і координував дії інших спільників. Змовники виготовляли різноманітні фіктивні документи: свідоцтва про народження дітей, документи про навчання в іноземних вишах, довідки військово-лікарських комісій тощо. Вартість своїх «послуг» зловмисники оцінювали в дві-три тисячі доларів.
Читати ще: СБУ ліквідувала ще чотири канали виїзду ухилянтів з України

У межах кримінального провадження повідомлено про підозру одній зі спільниць – 27-річній лучанці Анні Полежаєвій. Її підозрюютьу вчиненні злочину, передбаченого ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Відповідно до відкритих даних, до Анни Полежаєвої позивалося акціонерне товариство «Комерційний банк «Приватбанк». Предмет позову – стягнення заборгованості за кредитним договором. Станом на лютий 2022 року Анна заборгувала банку 14 823 гривні.

Луцький міськрайонний суд на початку вересня задовольнив позов і ухвалив стягнути з Анни Полежаєвої згадану суму.

У соціальних мережах Анна не активна або ж має закриті профілі. Як ідеться на сторінці в Instagram, два роки тому вона представляла себе як психолога, сушиста та няню.
Відомо, що у 2014 році вона навчалася на першому курсі факультету психології Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Воєнком Показати IP 17 Листопада 2022 15:34
От гамно
Суддя Вася Показати IP 17 Листопада 2022 15:40
Замість покарання припекти тавро на лобі.
Вот така вот Показати IP 17 Листопада 2022 16:57
Кончіта
Іван Показати IP 17 Листопада 2022 17:23
Любить красиве життя... Такі "психологи" йдуть на будь-який злочин. Бабло засліплює і про наслідки не думається. Людиною заволодіває диявол. А на столі стільки печаток, і усі з українським тризубом. Цікаво, як і де вона їх замовляла? Це теж питання. В нашій державі можна зробити все, якщо задатись ціллю. І, очевидно, атомну міні- бомбу купити на ринках Львова чи Одеси. Щоправда, в розібраному стані. Така наша дійсність.
Правда Показати IP 18 Листопада 2022 08:27
На факультеті психології ВНУ і навчили!!!! Психологія це і є наука,як дурити людей!!!
Цирк Показати IP 18 Листопада 2022 12:27
Оце знайшли злодійку! А за заступників губернатора вже забули, які гуманітарку крали вагонами?
Вова Показати IP 18 Листопада 2022 19:22
А це ця шо сідала пілоткою шнапсу
Наталія до Вова Показати IP 28 Березня 2024 12:35
Вова,Вова да відпи@ди того шнапса

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus