USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Подія, аналогів якої не було в історії: у Луцьку симфонічний оркестр зіграє хіти Nirvana

14 Березня 2023 07:12
У Луцьку запрошують почути хіти Nirvana у виконанні потужного рок-гурту разом з живим симфонічним оркестром. Концерт відбудеться у драмтеатрі в Луцьку 16 березня о 19 годині.

Про це повідомили організатори.

Чому варто відвідати цей концерт:

– заспівати «Come As You Are» разом з тисячним залом;

– провести незабутні півтори години у нірвані в найкращому концертному майданчику міста.
Голос покоління у поєднанні з незмінною класикою

Гурт Nirvana закінчив свій творчий шлях в 1994 році. Нам так і не довелося почути те, як дивовижно поєднуються їх пісні з симфонією. Як підсвідомо хочется співати, коли впізнаєш початок улюбленої пісні з першим штрихом струнників. Розмаїття симфонічних партій та рокова живість гітари Курта утворюють симбіоз, ніби були створені один для одного.

Проте Nirvana із симфонічним оркестром Tribute Show вперше в історії дає таку можливість! Брудні гітари, гаражне звучання рок-гурту і академічна вихованість оркестру утворюють унікальну атмосферу, що ще надовго утримається в пам’яті після відвідування шоу.

Партії для симфонічного оркестру були написані у співпраці із німецькими та британськими композиторами, а диригент концерту – заслужений артист України.

На цьому концерті пролунають не тільки головні хіти Nirvana, як «Smells Like Teen Spirit», «Come As You Are», «Rape Me», «In Bloom», буде багато несподіванок і музичних сюрпризів.

Гратимуть: рок-гурт Fontaliza, що вже встиг запам’ятатися протягом останніх років якістю та відданістю у виконанні музики Nirvana Україною та за кордоном. До того ж гурт лунав перед повним стадіоном НСК «Олімпійський», підтримуючи концерт Океану Ельзи.
Квитки можна придбати за покликанням: https://concert.ua/uk/event/nirvana-z-simfonichnim-orkestrom-tribute-show-lutsk
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus