USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Помер радник Президента України

18 Березня 2013 09:48
Президент Віктор Янукович висловив співчуття рідним і близьким радника президента, надзвичайного і повноважного посла Андрія Фіалка у зв'язку з його смертю, - повідомляє прес-служба президента.

«Усім серцем поділяю гіркий біль непоправної втрати і сумую разом з вами», - йдеться у співчутті Глави держави рідним та близьким покійного.

«Видатний український дипломат, багатогранна і обдарована людина, особистість із високими моральними якостями - Андрій Олександрович завжди був яскравим прикладом самовідданого служіння своєму народові, взірцем відповідальності і професіоналізму. Яка несправедлива і безжалісна смерть, забираючи у нас найдорожче. Нехай Всемилостивий Господь прийме його в оселях праведних. Світла пам'ять про Андрія Олександровича назавжди залишиться у наших серцях», - зазначив Президент у своєму співчутті.

Фіалка призначили радником президента 31 березня 2010 року. У 2006-2007 роках він був помічником прем'єр-міністра, у 2001-2005 - радником президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
українка Показати IP 18 Березня 2013 15:41
Це ще раз доказує, що смерть забирає всіх і бідних і багатих,Хай задумаються олігархи, може хватить красти,ж ити як царькам, а народ у злиднях, за мізерну платню за працю, і мізерні пенсії. Гнемо спини на них.Не народу він служив, а собі і таким, як він,бо народ бідний і ніщий, а він був царьком.Якраз смерть і справедлива
жесть до українка Показати IP 18 Березня 2013 17:28
а звідки такі пізнання??? як так можна казати? Бог, навпаки, кращих забирає до себе, хоча не завжди, але,нажаль, переважно кращі помирають раніше, хоча часом, підкреслюю-часом буває й так, що поганих забирає,це просто наука,що люди повинні цінувати ближніх та себе, вірити у Бога та дотримувалися правил,які нам "Прищемляли" з дитинства,а не гнатися систематично за грішьми, їх завжди мало буде, ЗАВЖДИ!!! С-КИ Б НЕ МАЛИ ГРОШЕЙ-ЇХ МАЛО!!! Тому одумайтеся радійте життю, дотримуйтесь постів, вірте в Бога та любіть ближніх своїх,будьте щирими, відкритими та добрими!!! Допомагайте та підтримуйте,а не будьте жорстокими,егоїстичними, ницими та жандармами!!! А родині співчуваємо, це теж людина...,Яка б не була, у кожного є 2 сторони...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus