USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Повідомили, коли на Волині відбудеться прощання із загиблим солдатом Вадимом Грицюком

31 Жовтня 2022 19:24
На Волині завтра проведуть в останню путь загиблого солдата Вадима Грицюка.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

Завтра, 1 листопада, о 13:00 у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії розпочнеться чин погребіння загиблого солдата Вадима Грицюка, 1984 року народження.

Стрілець-помічник гранатометника родом із села Тростянка Устилузької громади мешкав останні роки з родиною на Миколаївщині. Після повномасштабного вторгнення росії на територію України повернувся до рідного села, вступивши незадовго до лав ЗСУ.

Загинув Вадим Грицюк 25 жовтня у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.

«Закликаю володимирчан гідно провести вірного сина України, нашого земляка, долучившись до коридору шани, який організовуємо завтра о 12:40.

Живий коридор формуємо від вулиці Павлова, вздовж вулиць Ковельської, Драгоманова та до храму. Поховають полеглого Героя у селі Тростянка.

Від імені усієї громади приношу щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна шана та слава Герою!» – йдеться у дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus