USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Рахунки «Сільпо» розблокували

3 Серпня 2016 14:11
Рахунки ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» розблокували за рішенням Апеляційного суду. Проти представників ПАТ «ВТБ Банк» відкрите кримінальне провадження, - інформують у товаристві.

2 серпня 2016 року Апеляційний суд Києва скасував ухвалу Печерського районного суду міста Києва про накладення арештів на рахунки ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД», рахунки компанії розблоковані. Зазначене рішення Апеляційного суду є остаточним і не підлягає оскарженню.

"ПАТ «ВТБ Банк» використовує нечисті юридичні схеми у суді, що спричиняє безпідставні арешти рахунків ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД». Стосовно вказаних фактів Головне управління Національної поліції у місті Києві відкрило кримінальне провадження проти представників ПАТ «ВТБ Банк» за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 365-2 Кримінального Кодексу України", - прокоментували у Fozzy Group.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва 12 липня ухвалив рішення арештувати усі грошові кошти на рахунках ТОВ "Фоззі Фуд", яке володіє мережею супермаркетів "Сільпо", за позовом VTB Bank.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus