USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Луцькі рекламісти програли суд щодо підвищення цін

5 Травня 2018 14:07
Представники рекламного бізнесу, які були проти рішення виконкому Луцької міської ради щодо підвищення цін на зовнішню рекламу, програли суд щодо скасування даного рішення. Суд відбувся сьогодні, 5 травня. Про це на своїй сторінці в мережі написав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

З його слів, рішення суду підтверджує правильність та законнність рішення виконкому.

"Рівень проплат за березень згідно з новими цінами сягає орієнтовно 80%. За квітень теж проплати йдуть в штатному режимі, а отже бюджет наповнюється і рішення (йдеться про рішення виконкому щодо підвищення цін на рекламу, - ред.) буде мати конкретні позитивні наслідки у вигляді додаткових коштів на ремонт доріг, дворів, покращення медичних й освітніх закладів й інші потреби міста", - йдеться у дописі Ігоря Поліщука.

Нагадаємо, плату за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів у Луцьку підняли на 49 %. Як свого часу поінформував радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, внаслідок підвищення тарифу на оплату за розміщення реклами на білбордах міська казна зможе отримати 10-11 мільйонів гривень щороку.

Ці кошти планують спрямувати на розвиток освітньої та медичної галузей, зокрема, на закінчення робіт з будівництва школи № 27.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ІСТЕРИКА ТА ЕМОЦІЇ ВІДІЙШЛИ, ЗАЛИШИВСЯ РЕЗУЛЬТАТ», – ПОЛІЩУК ПРО ПІДВИЩЕННЯ ЦІН НА РЕКЛАМУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus