USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

Романюк подякував за допомогу фонду «Новий Луцьк»

24 Квітня 2012 15:55
Великодні святкування у Луцьку не пройшли би на належному рівні без допомоги спонсорів і меценатів, - кажуть у мерії.
Свою вдячність спонсорам Луцький міський голова Микола Романюк висловив 24 квітня.
Окрему подяку за допомогу в організації великодніх свят мер вручив Благодійному фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».
Директор фонду Ніна Тарасенко відзначила, що цю подяку «Новий Луцьк» отримав цілком заслужено. «Ми проводимо акцію «Подаруй дитині вишиванку». До неї долучилося чимало людей, які спільними зусиллями подарували дітям-сиротам новенькі вишиті сорочки», - сказала директор фонду.
Так, більше 170 діток одягнули вишиванки на Великдень. Також у новому вбранні вони поїдуть на парад вишиванок, який відбудеться у Києві на День Незалежності.
Ніна Тарасенко також додала, що фонд «Новий Луцьк» став спонсором міжміського конкурсу писанки «Писанковий дивосвіт», який відбувся у Луцькій художній школі.
Крім того, розповіла вона, благодійний фонд Ігоря Палиці вручив понад півтори сотні пасхальних подарунків соціально незахищеним сім’ям.
Довідково:
За популяризацію та утвердження національних Великодніх традицій, людяність та милосердя, дієву громадянську позицію та активну участь в культурно-мистецькій акції «Великдень у Луцьку» міський голова вручив нагороди і іншим діячам: директору Луцької художньої школи Івану Гаврилюку, директору-розпоряднику торгового центру «Нова лінія» Віктору Мозолю, директору Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка Анатолію Гливі, керівнику «Луцького пивзаводу» Анатолію Конзері, керівнику ансамблю народного танцю «Волиняночка» Олені Козачук, виконавчому директору ВАТ «Хліб» Антоніні Остаповій, керівнику Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча Місія.Україна» Людмилі Лонюк та підприємцям Ользі Матвійчук і Наталії Ван Колк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ВАУ Показати IP 24 Квітня 2012 15:57
)))
ах Показати IP 24 Квітня 2012 16:28
Як це принизливо простим людям таке піарство читати
лучанин Показати IP 24 Квітня 2012 22:53
Прості люди меньше говорять, а більше роблять.Можливо і не простим людям - треба від слів перейти до діл
Проста Показати IP 25 Квітня 2012 20:38
Ті фонди краще б хворим діткам допомагали, ніж писанки малювати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus