USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

«Росія нишком мобілізує всю країну»: Воллес запропонував Зеленському відправляти на фронт більше молоді

2 Жовтня 2023 13:38
Для протистояння російській агресії Президент України Володимир Зеленський має посилити мобілізацію в Україні. Таку заяву зробив колишній міністр оборони Британії Бен Воллес, зазначивши, що зараз країна-агресор збільшує мобілізацію.

Про це повідомляє The Telegraph.

«Середній вік бійців на фронті – понад 40. Я розумію бажання Президента Зеленського зберегти молодь на майбутнє, але факт – Росія нишком мобілізує всю країну. Путін знає, що пауза дасть йому час для створення нової армії. Тому, як це зробила Британія в 1939-му і 1941-му роках, можливо, час переоцінити масштаби мобілізації України», – зазначає Воллес.

Воллес також закликав партнерів України відправити ЗСУ більше боєприпасів, Storm Shadows, а також далекобійні ракети ATACMS. В результаті Україна матиме успіх на полі бою, не допустить розколу міжнародного співтовариства і не дозволить Путіну виграти час.

«Те, що ми зараз робимо для України, визначить напрямок всієї нашої безпеки на роки вперед», – додав він, зазначивши при цьому, що сьогодні весь світ спостерігає за тим, чи має Захід рішучість відстоювати власні цінності і систему, засновану на правилах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Аліна Показати IP 3 Жовтня 2023 15:13
Давайте переб'ємо/покалічило всіх чоловіків в Україні, а потім пан Бен напевно з Англії нових пришле на заміну, так само як ракети чи танки які можна виготовити за місяці чи рік два ? Коли зникають люди зникає і країна, ми не китайці і нас не мільярд вирівняти кількість нереально потрібні технології а не люди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus