USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Що подарувати коханому на День святого Валентина?*

14 Січня 2021 11:40
День святого Валентина – це свято, яке встигло полюбитися українцям і вони його із задоволенням відзначають зі своїми коханими. І якщо ви абсолютно не уявляєте, як вибрати подарунок на 14 лютого коханій людині, який би точно сподобався і запам’ятався, то можете ознайомитися з нашим списком і вибрати що-небудь із нього.

Стильний аксесуар

Досить таки непоганий подарунок для коханої людини – це модний аксесуар, особливо, якщо ви добре знаєте її смаки. Один з найбільш популярних варіантів подарунків цієї категорії – це пасок, причому бажано вибирати дійсно якісну модель з натуральної шкіри і з металевою пряжкою. Ще одна хороша ідея – це портмоне або візитниця, які точно знадобляться вашому хлопцю. Крім того, можна дарувати шарф, рукавички, парасольку-тростину, портфель, запонки, затискач для краватки тощо.

Цікаве враження

Хорошим рішенням стане вибір не просто подарунка, а яскравого враження, яке точно запам’ятається вашому хлопцю надовго! Ви можете вибрати для нього один із сертифікатів від bodo, наприклад на оренду суперкара, сходження на Говерлу, похід в чоловіче спа, катання на баггі, стрибок з парашутом, вечерю в грузинському ресторані, відвідування сферичного кінотеатру, політ на повітряній кулі тощо. Причому ви можете вибрати відразу кілька таких карт, а ваш чоловік вже сам потім вирішить, куди саме він хоче відправитися.

Техніка

Складно знайти для хлопця подарунок кращий, ніж будь-яка технічна новинка! Причому на 14 лютого буде доречно подарувати коханому смарт-годинник, планшет, бездротові навушники або блютуз-колонку. Ну а якщо ваш хлопець геймер або просто любить технічні іграшки, то можливостей його порадувати і здивувати у вас буде ще більше! Так, ви можете вручити йому на День святого Валентина нову ігрову приставку, кінект, окуляри віртуальної реальності, квадрокоптер і так далі.

Солодощі

Багато чоловіків ті ще любителі солодкого, а, значить, ви цілком зможете здивувати свого хлопця смачним презентом! Причому зробити ви його можете самостійно, наприклад, спекти торт, капкейки, зробити печиво або цукерки. Ну а можна й придбати готовий набір, який складатиметься з різних джемів, меду, алкогольних цукерок, корисних солодощів або ж смаколиків з Європи або Америки.

Магнітна дошка

Один з подарунків, який дуже мило виглядатиме на 14 лютого. Адже таку дошку ваш хлопець зможе прикріпити на своєму холодильнику і на ній можна буде писати список продуктів, які потрібно купити, інструкції стосовно домашніх справ і, звичайно ж, любовні послання один одному!

Столик для сніданків

Цей знак уваги можна назвати навіть тематичним, адже в День святого Валентина багато пар намагаються порадувати свою другу половинку смачним сніданком в ліжку! Звичайно ж, такий презент варто підносити з чашкою кави, духмяною випічкою і його улюбленою стравою, тоді він точно сподобається вашому коханому!

Вибирайте варіант, який сподобається вам найбільше, і радуйте свою другу половинку в це чудове свято!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Valentin Показати IP 14 Січня 2021 13:20
Йому носочки, їй колготки... Я вам обіцяю це буде найкращий подарунок. І... Спішіть це вже замовити онлайн....
Коля до Valentin Показати IP 15 Січня 2021 09:41
Краще вже їй постільну білизну з сердечками, а йому гамак
Коханий Показати IP 14 Січня 2021 16:49
Найкраще - то подарувати себе !
Цинік до Коханий Показати IP 14 Січня 2021 18:23
Уточнення. Найкраще - то подарувати себе адекватну)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus