USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Що таке гіроборд і як його вибрати

30 Березня 2024 13:50
У цій статті ми детально розглянемо, як вибрати гіроборд на allo.ua для дітей і дорослих, враховуючи їхню вагу, оснащення та технічні характеристики. Ми розкриємо особливості конструкції та принцип роботи цих пристроїв, а також поділимося корисними порадами щодо вибору безпечного та комфортного гіроборда для їзди як у місті, так і в польових умовах.



Гіроборд: що це і як він працює




Гіроборд – це сучасний індивідуальний транспортний засіб, призначений для комфортного пересування як дорослих, так і дітей. Його форма – платформа поперечної форми з двома масивними колесами по боках. Рух забезпечується електродвигуном, розташованим усередині пристрою. Керування полягає у збереженні рівноваги райдером, а вбудовані вібраційний гіроскоп з датчиками та процесор забезпечують автоматичне самобалансування, що полегшує керування транспортом.



Як працює гіроборд




Тепер розглянемо принцип роботи та керування гіробордом. Кожна модель має конструктивні елементи:

– рама, дека або платформа для розміщення райдера;

– пара коліс для забезпечення комфортної їзди;

– пара електромоторів для руху;

– акумулятор, що живить електродвигуни;

– блок керування, що відповідає за балансування та реагує на команди;

– пластикове обважування, яке не лише практичне, а й декоративне.

Керувати гіробордом досить просто – навіть діти з легкістю освоюють це. Принцип керування полягає у реакції пристрою на рухи тіла, тому для початку руху не потрібно прикладати занадто багато зусиль.

Зверніть увагу, що гіроборд часто помилково називають гіроскутером, сигвеєм або ховербордом. Однак ці назви не відповідають справжній природі цього транспортного засобу. Тож не плутайте їх!



Переваги купівлі гіроборда




Чому все більше людей нахиляються до вибору гіроборда? Принципи його роботи досить прості для освоєння як для дорослих, так і для дітей.

А тепер згадаємо, як часто змінюється ціна на проїзд у громадському транспорті та на паливо (бензин, газ). Часто і дуже швидко, чи не так? Саме тому багато людей починають обирати економічний і особистий транспорт. Сьогодні електрика коштує дешевше, ніж бензин, а процес зарядки потужного акумулятора дуже швидкий (1,5-2 години).

В інтернет-магазині allo.ua ви знайдете величезний асортимент гіробордів на будь-який смак, зокрема й спеціальні дитячі моделі.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus