USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Сім причин купити телефон Samsung замість iPhone

8 Квітня 2024 18:51
Коли йдеться про вибір нового смартфона, покупці діляться на два непримиренні табори. З однієї сторони – прибічники iPhone та iOS. З іншого боку стоять прихильники Android і Samsung. Чим же вони аргументують свою точку зору і чим саме телефон Самсунг кращий у порівнянні з Apple iPhone? Нижче це питання досліджене більш грунтовно.

Ширші можливості для вибору

Айфон – доволі дорогий смартфон. Моделі зразка 2019/20 років коштують більш ніж 20 тисяч гривень. Якщо ж подивитися на флагман iPhone 15 Pro Max, його вартість перебуває у проміжку від 60 до 80 тисяч гривень.

В каталозі Samsung також вистачає дороговартісних пристроїв, наприклад, Samsung Galaxy S24 Ultra чи Samsung Fold 5. Проте виробник лишає можливості вибору і для не самих заможних покупців. Тому можна придбати телефон Самсунг за цінами від 3999 гривень і вище.

Більше можливостей персоналізації

Самсунг дозволяє докорінно змінювати вигляд головного екрана. При бажанні можна навіть завантажити Launcher iOS, щоб телефон Самсунг був схожий на Айфон.

Більший доступ до нових ігор та застосунків

Apple стежить за розробниками ігор та додатків для App Store. Зовсім інша справа з телефонами Самсунг. Можна завантажувати додатки з Galaxy Store, Google Play, а також різноманітних інших джерел. Необхідно лише дозволити встановлення додатків з різних джерел.
Простіший менеджмент файлів

Щоб підключити Айфон до ПК на Windows, доведеться трохи помудрувати. Наприклад, встановити програму iTunes. Смартфони Самсунг підключаються до будь-яких ПК та ноутбуків без жодних проблем.

Більше контролю за фоновими процесами

Apple пропонує велику кількість додатків та віджетів. Але чи вони потрібні вам ці всі додатки? На смартфоні Samsung можна за кілька секунд перевести будь-яку програму у режим сну, аби заряду батареї вистачило на довше.

Більше пам’яті

iPhone постачається без слота для MicroSD. Моделі недавніх років, наприклад, iPhone 13 Pro чи iPhone 14 Plus, зазвичай мають від 128 до 512 Гб вбудованої пам’яті.

Майже всі моделі смартфонів Самсунг, крім флагманських, йдуть зі слотом під MicroSD обсягом до 1 Тб і навіть більше.

Більше можливостей та функціональності

Крім розширюваної пам’яті, багато телефонів на Android мають додаткові функції, яких немає в iPhone. Наприклад, роз’єми для навушників відкривають цілий світ аудіо можливостей. В Android використовуються роз’єми USB-C або Micro USB. Лише 15 iPhone перейшов на USB-C. А якщо у вас старша модель, доведеться шукати недешеві оригінальні аксесуари.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олексій Показати IP 8 Квітня 2024 19:27
Напишіть статтю: Сім причин купити Xiaomi замість Samsung. Бо Xiaomi дешевші за Samsung. За ті самі гроші можна купити Xiaomi з набагато кращими характеристиками до речі. Ціна/якість
Андрій до Олексій Показати IP 12 Квітня 2024 12:25
Xiaomi відстій. Самсунг випускає гідні смартфони на свої гроші. Samsung A15 чи А05. Я б не сказав що Xiaomi дешевші і кращі -- це стереотип.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus