USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Скандальний спортклуб на Молоді: підприємиці не поновили договір оренди

27 Листопада 2019 21:23
Будівництво спортивного клубу на проспекті Молоді здійснюють поряд із багатоквартирним будинком, тож місцеві жителі пропонували здійснити поділ ділянки.

Про це йшлося під час пленарного засідання 66-ї сесії Луцької міськради 27 листопада.

Депутати розглянули проєкт рішення про поновлення договору оренди землі фізичній особі-підприємцю Аллі Мальцевій для будівництва (реконструкції) та обслуговування спортивного клубу для школярів та студентів на проспекті Молоді, 10 (площею 0,1 гектара).

Як зауважив депутат Петро Бойко, будівництво відбувається за три метри від вікон жителів сусіднього багатоквартирного будинку. У багатоповерхівці проживають 700 осіб і раніше вони зверталися до підприємця, аби та поділила ділянку, залишивши для себе землю лише під нерухомим майном. Однак Мальцева не враховує звернень місцевих жителів і щоразу подає документи на поновлення оренди всієї ділянки.

Депутати вирішили не поновлювати договір оренди.

Нагадаємо, у березні 2019 року депутати вже відмовляли Мальцевій у поновленні договору оренди.

Незаконне будцівництва за заначеною адресою підприємиця розпочала ще у 2015-му. Втім, що там мало бути тоді ще ніхто не знав, бо проєкт будівництва не бачив ані заступник мера, ані архітектор міста. Проти самовільного будівництва неодноразово протестували міцеві мешканці та зверталися у міську раду зі скаргами на підприємицю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 28 Листопада 2019 08:51
Комусь та земелька теж цікава.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus