USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Сучасні богатирі Волині – на фестивалі «Козацькі розваги»

13 Травня 2015 14:48
Обласний фестиваль «Козацькі розваги» присвячений 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни відбувся 10 травня у Камені-Каширському на районному стадіоні «Колос».

Поборотись за звання найсильніших богатирів області завітали 9 команд з міст та районів Волині.

Відкрили фестиваль привітальним словом директор Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Панасюк та провідний професіонал Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Вадим Карпік.

Програма фінального етапу Фестивалю включала змагання у таких силових вправах «Чумаки», «Колода», «Чобіток», «Козацька засіка», «Каменярі».

У підсумку напруженої боротьби звання чемпіонів виборола команда з селища Маневичі (Анатолій Кушнір та Сергій Сидорчук), поступилася їм у два очка команда «Гарт» з Каменя-Каширського (Анатолій Коб та Володимир Євтушевський), третє місце посіла теж команда Каменя-Каширського «Гарнізон» (Віталій Мартинюк та Віктор Деркач).

Переможці та призери фінальної частини фестивалю були нагороджені грамотами, дипломами та медалями відповідних ступенів, а також призами від організаторів та спонсорів фестивалю Команда переможниця буде представляти нашу область на Всеукраїнському фестивалі «Козацькі розваги», який відбудеться у Чернігові.

Організатори фестивалю: Волинський обласний та Камінь-Каширський міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації спільно з відділом у справах молоді та спорту Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Фестиваль проводиться з метою відродження історико-культурних та народних традицій, духовності українського народу шляхом залучення молоді та широких верств населення області до рухової активності та занять фізичною культурою і спортом; пропаганди активного здорового способу життя та протистояння шкідливим звичкам; демонстрації сили, витривалості та швидкості сучасних українських богатирів.



.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 13 Травня 2015 21:52
"70-ї річниці завершення Другої світової війни" - друга світова війна завершилась 2 вересня 1945 року.
Анонім Показати IP 13 Травня 2015 21:53
9 травня 1945 року завершилась тільки Велика Вітчизняна війна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus