USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Син Трампа заявив, що США залишили талібам військове обладнання на 85 млрд доларів

29 Серпня 2021 22:30
Син колишнього президента США Дональд Трамп-молодший заявив, що в руках руху «Талібан», який захопив території і влада в Афганістані, є військове обладнання та зброю на 85 млрд доларів. Їм його в країні залишили військові США.

Про це Дональд Трамп-молодший повідомив у Твіттері, передає Страна.

Він також додав, що це означає, що «кожен чоловік, жінка і дитина в Америці пожертвували близько 265 доларів на цілі терористів, якщо виходити з того, що в країні проживає плюс-мінус 320 мільйонів громадян».
Мова йде про сотні тисяч одиниць стрілецької зброї, майже двохстах вертольотах і літаках, а також великій кількості автомашин. Крім того, талібам дісталися прилади нічного бачення, бронежилети і багато іншого.
Нещодавно міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що рух «Талібан» завдяки покинутій американськими військовими зброї зараз озброєний краще, ніж армія України.

Нагадаємо, після того, як бойовики радикального руху «Талібан» заявили про встановлення контролю над усією територією Афганістану, захопили президентський палац, а обраний президент втік за кордон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
В. Показати IP 29 Серпня 2021 22:51
Судя по таблице в статье вооружены и снаряжены не слабо
Закрийте коментарі Показати IP 30 Серпня 2021 08:32
Штати нас люблять! Дуже - дуже...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus