USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Брянській області РФ підірвали залізничну колію: з рейок зійшов поїзд із пальним

1 Травня 2023 14:59
У Брянській області РФ, що межує з Україною, внаслідок підриву колії з рейок зійшов потяг, який перевозив пальне.

«В Унецькому районі на 136 км залізничної колії Брянськ-Унеча спрацював невстановлений вибуховий пристрій, внаслідок чого зійшов з рейок локомотив вантажного потяга. Постраждалих немає», – повідомив губернатор Брянської області Олександр Богомаз.

За його словами, наразі на місці працюють оперативні служби. Рух на цій ділянці дороги зупинений.

За даними «Бази», потяг із 60 вагонами був завантажений нафтопродуктами і пиломатеріалами. Повідомляють, що 7-8 вагонів наразі лежать на боці, була пожежа.

Пропагандистське видання «РИА Новости» з посиланням на уряд Брянської області підтвердило, що потяг, який зійшов з рейок, перевозив пальне і будівельні матеріали.

За даними моніторингового проєкту «Беларуски Гаюн», у зв’язку з цією подією порушено з’єднання білоруського Гомеля з Росією.

Як пише МотолькоПомоги з посиланням на спільноту залізничників Білорусі, локомотив належить «БелЖД», зокрема Гомельському депо.

Білоруські розслідувачі встановили, що на свіжих фото, які з’явилися в Мережі, чітко видно, що локомотив, що зійшов з рейок у Брянській області, належить «БелЖД». Зокрема, підірваний залізничний поїзд – це локомотив серії 2ТЕ10, які приписані в Білорусі лише двом депом – Гомель і Вітебськ.

Зазначається, що кожний локомотив має два унікальні номери – серійний номер та восьмизначний код. Також на пів вагонах чітко видно логотип БЧ, який належить білоруській залізниці. А цистерни, найімовірніше, російські.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 1 Травня 2023 16:07
Однозначно терористи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus