USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У «Дії» з’явиться пенсійне посвідчення

4 Липня 2022 10:57
«Дія» розпочала бета-тестування пенсійного посвідчення для українців та на постійне й тимчасове проживання для іноземців. Зареєструватися можна на сайті.

Про це повідомляє міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

«Продовжуємо працювати над новими цифровими документами в застосунку. На черзі пенсійне посвідчення та е-посвідка на постійне й тимчасове проживання», – написав він.

За його словами, українці зможуть скористатися пенсійним просто у смартфоні, а іноземцям, які перебувають в Україні, не потрібно буде носити фізичну картку.

Федоров закликав реєструйтеся на сайті «Дії» самим або допомогти батькам, друзям чи знайомим долучитися до бета-тесту новинок у «Дії».

Нагадаємо, 8 лютого під час Diia Summit команда Мінцифри представила понад 10 нових цифрових послуг. Серед них – зміна місця реєстрації на всю країну, автоматичний дозвіл на будівництво, послуги для пенсіонерів та водіїв, оновлений «Дія.Підпис» та інші цифрові проєкти та ініціативи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus