USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Філадельфії невідомі обстріляли групу підлітків, восьмеро поранених

7 Березня 2024 10:42
У Філадельфії восьмеро старшокласників, які чекали на автобус на зупинці, постраждали внаслідок стрілянини.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

«Щонайменше восьмеро учнів середньої школи віком від 15 до 17 років було поранено в середу вдень на зупинці автобуса у Філадельфії», – повідомила місцева влада.

Учні Північно-східної середньої школи чекали на автобусній зупинці на перехресті з авеню Котман. У цей час троє людей вийшли з автівки, що стояла за рогом, підійшли до підлітків та щонайменше 30 разів вистрелили в них, коли ті заходили в автобус, повідомив комісар місцевої поліції.

Читати ще: У Нью-Йорку в метро підлітки влаштували стрілянину: є загиблий

За даними поліції, постраждалим підліткам – від 15 до 17 років. Один з них перебуває у важкому стані, у нього дев'ять вогнепальних поранень. Решта шестеро молодих людей та одна дівчина у стабільному стані.

Усі троє нападників були в масках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus