USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцькому музеї відбудуться майстеркласи з виготовлення витинанок та оберегів для солдатів

20 Березня 2024 10:26
Громадська органзація PRO WOMEN UA в межах програми «Допомога ВПО в Західному регіоні через місцеві партнерства», що реалізується БФ «Крила надії» за фінансової підтримки Міністерства внутрішніх справ Чехії та програми «Допомога на місці», втілює проєкт «Інтеграція ВПО, в тому числі сімей, шляхом поглибленого занурення в культуру, історію та профорієнтацію Волинського регіону».

У рамках проєкту PRO WOMEN UA та Волинський краєзнавчий музей проведуть два майстер-класи, повідомили на сайті музею.

21 березня (початок о 18:00) у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться майстер-клас з виготовлення оберега для солдатів. Оберіг – символ захисту та підтримки, чудовий спосіб висловити вдячність тим, хто обороняє нас та країну.

25 березня (початок о 18:00) у Волинському краєзнавчому музеї пройде майстер-клас з виготовлення волинської витинанки «Голуб Миру». Колись люди вірили, що витинанки можуть захищати від зла. Зараз ми віримо, що це оберіг, який символізує єдине бажання всіх українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus