USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку хочуть облаштувати новий сквер неподалік РАЦСу

27 Квітня 2021 23:14
Створити сквер із алеєю пропонують між багатоповерховими будинками №11г на вулиці Кравчука та №1, 3, 3в на вулиці Зацепи.

Таку петицію на платформі Єдиної системи місцевих петицій 26 квітня зареєструвала Валентина Вербова.

«Пропоную створити новий сквер з алеєю на міській земельній ділянці, що знаходиться між будинками №11г на вулиці Кравчука та №1, 3, 3в на вулиці Зацепи, оскільки сквер Героїв Майдану, що неподалік, став місцем постійного відпочинку для лучан, переважно молодшого віку, і зазнає все більшого навантаження», – вказала авторка.

Як нагадала, за останній час в сквері з’явилися альпіністська дорога, дитячий майданчик, пересувне кафе та пункт прокату велосипедів.

Окрім того, поруч здається в експлуатацію новий житловий будинок. Це також призведе до збільшення кількості постійних відвідувачів скверу.

«Дворові майданчики за своїм призначенням використовують для малолітніх дітей і їхніх доглядальників. А люди старшого віку певною мірою обділені можливістю посидіти на лавочках і поспілкуватися», – звернула увагу лучанка.
Локація для облаштування нового скверу
Локація для облаштування нового скверу
Нагадаємо, аби петицію розглянула Луцька міська рада, за 15 діб її мають підписати мінімум 300 осіб. Підтримати петицію можна тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Квітня 2021 23:27
Посидіти на лавочках і п..бсирати.А кого ж ви гадити будете в тому сквері,один одного?
Анонім Показати IP 28 Квітня 2021 12:25
Ви що знущаєтесь, тут вже все забудоване, який сквер, яка площа буде того "сквера"? Раніше треба було думати. Смішні люди, аби тільки бла-бла, гарні слова про сквер. Краще вже робити сквери на дахах будинків - там вже тепер більше місця ніж внизу і менше смердить вихлопними газами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus