USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку п’яний водій збив хлопчика на переході. Суд його за це оштрафував

14 Січня 2024 16:08
Водій, який у нетверезому стані збив на переході в Луцьку підлітка, відбувся штрафом. Дорожньо-транспортна пригода сталася в обідню пору 30 грудня 2022 року.

Як вказано у вироку Луцького міськрайонного суду, п’яний Дмитро М. за кермом Audi A6 рухався проспектом Соборності у напрямку Відродження. Під’їжджаючи до пішохідного переходу, він не звернув увагу, що автівки, які їхали попереду паралельними смугами, зупинилися. Не зменшуючи швидкість, вилетів на пішохідний перехід, де збив неповнолітнього хлопця.

Читати ще: У Луцьку водійка збила підлітка на переході: вона заплатить штраф та 200 тисяч моральної шкоди

Внаслідок аварії у неповнолітнього діагностували закритий перелом ноги, що, відповідно до висновку експерта, належить до травм середньої тяжкості.

Дмитро М. свою вину визнав повністю, щиро розкаявся та повністю відшкодував збитки. Також вони із постраждалим досягли угоди про примирення та підписали її.

Про водія відомо, що він – уродженець Хмельницького, одружений, працює менеджером у ВК «ГУД ФУД».

Читати ще: На Волині директор фірми, який допоміг 14 чоловікам втекти за кордон, отримав 5 років тюрми

Суд, врахувавши всі обставини справи, визнав чоловіка винним та оштрафував його на 51 тисячу гривень. Також на три роки позбавив права керувати транспортними засобами.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікавий Показати IP 14 Січня 2024 17:30
Хай живе волинський суд, найгуманніший суд у світі ?
Петро Показати IP 15 Січня 2024 06:13
"відшкодував збитки" це купив нову ногу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus