USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку погасили марку до 30-річчя «Укрпошти»

2 Лютого 2024 13:25
Сьогодні Волинь спільно з усіма регіонами України долучилась до вітання працівників «Укрпошти» з нагоди 30-річчя компанії. Цього ж дня відбулось представлення нового поштового блоку «Укрпошта завжди поруч з вами» в серії «Героїчні професії».

Про це повідомили у Волинській ОВА.

Блок складають дві марки: «Укрпошта доставляє» та «ЗСУ перемагають». На них зображено пересувне поштове відділення Укрпошти, яке приїхало у населений пункт відразу після його звільнення Збройними Силами України.

Урочисте погашення марки пройшло одночасно в усіх обласних центрах країни.

Заступник голови Волинської ОДА Олександр Троханенко взяв участь в заході у Луцьку та привітав трудовий колектив Укрпошти з річницею її заснування.

Читати ще: На Волині погасили марку до Дня пам’яті захисників України

«Вітаю усіх вас з ювілеєм. 30 років – це значний стаж та досвід, який ви напрацювали. Бажаю вашому колективу миру, здоров’я, злагоди, сімейного затишку, і передаю щирі вітання від очільника області», – сказав він, вручаючи подяку голови обласної державної адміністрації.

«Дякуємо, що ви з нами і в роботі, і в радості! Ми дуже цінуємо співпрацю з облдержадміністрацією, яка завжди іде нам на зустріч», – подякувала директорка Волинського регіону АТ «Укрпошта» Валентина Варголяк.
До слова, три волинські відділення «Укрпошти» увійшли в топ рейтингу діяльності компанії. Вітання отримали колективи відділень № 5, 16 та 24.

«Наші люди – це дійсно люди героїчної професії. Укрпоштівці сьогодні заходять першими в деокуповані території, звільнені міста і села. Надають наші послуги зв’язку, фінансові, навіть довозять продукти у села, куди не їде нічого і люди відірвані від світу. Особливо приємно за визнання наших колективів, які завдяки своїй роботі увійшли в трійку лідерів України. Дякую та пишаюсь вами усіма!» – відзначила пані Валентина.

Тираж блоку «Укрпошта завжди поруч з вами» складає 200 000 примірників, з яких 6100 – неперфорованих з наддруком «Укрпошта 30 років». Тираж конверта «Перший день» становить 40 000 примірників, картки – 96 000. Номінал марок: М = 18 грн (відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа масою до 250 грамів у межах України).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus