USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку в річку продовжують скидати нечистоти

25 Листопада 2014 15:00
Нечистоти скидають лучани в річку Сапалаївка. Так, недобросовісним містянам будуть «відрізати» воду на термін, допоки вони не зроблять каналізацію.

Про це йшлося під час наради з питань благоустрою та облаштування річки Сапалаївка, яка відбулася в центральній частині міста біля проспекту Волі, 49а, район торгово-розважального комплексу «Сітіпарк».

«Я звертаюся до комунального підприємства «Луцькводоканал», бо є проблеми з викидами нечистот у річку. Коли розчищали її, то не всі стоки знайшли, адже їх більше десяти років тому добре прикопали. Нікому пробачення не буде», - наголосив Луцький міський голова Микола Романюк.

Він також додав, що тим людям, у яких виявлять факти зливу нечистот у річку, будуть відключати водопостачання, допоки вони не зроблять каналізацію.

Нагадаємо, раніше депутат облради говорив про те, що річка Сапалаївка «смердить».

Як повідомляло сьогодні Інформаційне агентство Волинські Новини, Луцьку успішно реалізовують проект щодо очищення прибережної зони вздовж річки Сапалаївки. Зокрема, в місті створюють цілий відпочинковий комплекс, який є безплатним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нормальний Показати IP 25 Листопада 2014 15:06
Забити їм ті зливи, хай гамно в хату йде ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus