USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку таксист пограбував пасажирок

10 Вересня 2016 14:14
Дівчат, які під ранок поверталися з диско-бару «Стара підкова», з їх слів, пограбував таксист.

Пригода трапилася під ранок суботи, 10 вересня, - інформує «Волинь24».

Зі слів дівчат, вони викликали автомобіль однієї з місцевих служб таксі.

«Коли ми вже їхали в автомобілі, таксист зупинився, вирвав у мене з рук телефон і сказав: «якщо хочете жити то виходьте, а нє – то їдемо далі. Ми вийшли», розповіла одна з дівчат.

Після того, з її слів, таксист зняв «шашечки» і поїхав.

Автомобіль (ймовірно – сріблястий «Опель») оголосили у розшук.

Поліція наразі з’ясовує деталі інциденту, і зокрема те, чи справді грабіжник був таксистом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Які номера Опеля? Показати IP 10 Вересня 2016 14:27
Які номера Опеля?часом не польські?
юрка до Які номера Опеля? Показати IP 10 Вересня 2016 15:42
В мене опель сірий на польських)
9897 Показати IP 10 Вересня 2016 14:38
А чому ні??? Вдень він працює на одній роботі вночі таксує - навіть база не знає хто там їздить. номер взяв, за виклик заплатив і працює. А якщо проблеми виникають немає до кого звернутися!!! Розігнати нафіг цю банду і зробити два три офіційних таксопарки - де водій приходить на роботу, проходить перевірку відповідну і несе відповідальність за свої дії!!!
Порада до 9897 Показати IP 10 Вересня 2016 19:34
Вперед, відкривай свій парк і втілюй ідею.
ооо Показати IP 10 Вересня 2016 15:09
Давайте почнемо з КІНЦЯ......під ранок і дівчата.....Повірте, біля підкови дівчат немає
Анонім до ооо Показати IP 10 Вересня 2016 21:46
Ну от знову совкові лохи прокинулись. Да звідки ця мулька, звинувачувати в усьому жертв.? Яка кому різниця, хто звідки їхав, у якій спідниці чи без, випивший чи тверезий, повія чи монашка? цЕ ЗМІНЮЄ СКЛАД ЗЛОЧИНУ? цЕ РОБИТЬ КРАДІЖКУ ЧИ ГРАБУНОК доброю справою? Чого визавжди звинувачуєте жертв і виправдовуєте злочинців? Звідки отой запобігливий одобрямс до бандюги
соломон Показати IP 10 Вересня 2016 16:06
Їхали високоваліфіковані по*ії, які шукали пригод після дискотеки. Ось і знайшли...
Фішер до соломон Показати IP 10 Вересня 2016 17:57
Ну якщо то по*ії - то нормально .... їх можна . Ату їх . А таксиста - відшукати і нагородити.
вовк Показати IP 10 Вересня 2016 17:20
дівчєта їхали до села копати картохлі ?
Віктор до 9897 Показати IP 10 Вересня 2016 19:38
Шановний,не судіть всіх таксистів однаково.У мене більш як за 10 років роботи на таксі ні однієї скарги,і не відомо чи це не казка обкурених прошм@ндовок.В техасі зазвичай такі.
Менти Показати IP 10 Вересня 2016 19:40
Шпига!!!!!!!' В місті бардак! Кічук розказує який ти мудрий, але злочинів все більше. Може краще повії?
Зайчик Показати IP 10 Вересня 2016 21:02
Може вони і ляді я не знаю) але якщо,наприклад,хтось з коментуючих в очах таксиста,приміром,виглядатиме козлом,то вас теж грабувати?)
ще не зовсім свідоми Показати IP 10 Вересня 2016 21:31
Саме так! В таку пору доби ці дівчата-трудівниці або їхали корів доїти, або на картоплі.
Анонім до ще не зовсім свідоми Показати IP 10 Вересня 2016 21:58
Ну , а коли їхали під Троянду на маршрутку? Чи на поїзд? А якщо просто загуляли під кінець тижня?
вже зовсім не свідом до ще не зовсім свідоми Показати IP 14 Вересня 2016 15:42
а не далжно **ать. хай в двох здорових лобуряк попробує забрати, не важно - телефона чи хлопчачу честь
ще не зовсім свідоми Показати IP 10 Вересня 2016 23:40
Можливо, на маршрутку або на поїзд... Але чому саме від підкови? А щодо загулянь, то будуть надалі знати, де, коли і з ким загулювати.
Анонім до ще не зовсім свідоми Показати IP 11 Вересня 2016 00:50
Мене завжди дивували люди, якіі виправдовують злочинців і звинувачують жертв. Це якась тупо рабська філософія "Самі винуваті, що з вами таке сталось." Вдумайтесь винуватий не вбивця, гвалтівник чи злодій, а той хто попався на їхньому шляху. У вас винуватий не той, хто зірвав ланцюжок, а той, з кого його зірвали. Винуватий не той , хто вломився в чужий дім, а той чий це дім. Винуватий не вбивця, а той кого вбили.Винуватий, той кого збили на переході, а нетой, хто сів п"яний за кермо. Дуже дивна ця логіка.
ще не зовсім свідоми Показати IP 11 Вересня 2016 08:13
Я не виправдовую злочинців. Однак і жертви повинні адекватно оцінювати криміногенну ситуацію в державі та вибирати безпечний час і місце відпочинку
Анонім до ще не зовсім свідоми Показати IP 11 Вересня 2016 10:17
Ну вчора зірвали ланцюжок з, ЯК ВИ КАЖЕТЕ, пов*ї, яка йшла зі" Старої Підкови", а сьогодні зірвуть з дівчини, яка йде до поїзда чи на маршрутку, а завтра нападуть на ту, що повертається візньої години з роботи, бандит же не питає паспорта. І для того, щоб потрапити під руку вбивці зовсім необов"язково йти темної ночі по пустому парку, а можна зустрітися з ним на освітленому пішохідному переході під зеленим сигналом світлофора. Час і місце зустрічі зі злочинцями зовсім не залежать від вашого бажання.Маньяки, що вбивають і гвалтують, роьлять це і посеред білого дня. Так само, як і ті хто лізуть до нормальних людей у квартири, доки ті на роботі.
свідомий Показати IP 11 Вересня 2016 11:57
Злочинець однозначно повинен понести відповідальність а ось що до жертв злочину то в цивілізованих країнах їх поділяють на кілька видів випадкова жертва невинна жертва винна в однаковій мірі зі злочинцем жертва більше винна ніж злочинець і проводять з ними серйозну профілактичну роботу в нас теж була спроба прийняти подібний закон у 2001 році. Уявіть ситуацію ви гуляєте по місту до вас чіпляється нетвереза компанія можливо і з метою пограбувати чи просто побитися бо в них агресивна енергія зашкалює в ході бійки ви когось штовхнули він вдарився в бордюр головою і все ви вбивця що перевищив межі необхідної оборони а люди що вас спровокували потерпілі яким надають безліч позитивних характеристик а їхні пяні друзі дадуть свідчення саме ви почали бити їх ні в чому невинних а де тут ваша провина ви просто йшли без будь-якого протиправного наміру. Що до таксиста то ніхто ж не знає як розвивалась ситуація насправді можливо дійсно пограбування а можливо не маючи грошей щоб заплатити за проїзд поконфліктували і були змушені залишили телефон як заставу а потім хтось надоумив написати заяву щоб не платити і покарати таксиста за якісь образи а я думаю вони були коли дівчата сказали що немають грошей за проїзд такий варіант розвитку подій мені здається найбільш ймовірним бо грабіжники давно уникають телефонів так як по них їх потім і знаходять та й той факт що таксиста направила офіційна служба говорить про те що він розумів що його буде легко знайти і не їхав на виклик з наміром когось пограбувати. А що до осіб які ведуть асоціальний спосіб життя пють до втрати людської подоби і контролю за власними вчинками відвідують сумнівні місця і компанії то вони повинні розуміти що їх шанс рано чи пізно стати жертвою злочину значно зростає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus